– Lomareissulla päätin lähteä tapaamaan muita reissumotoristeja ympäri maailman, joihin olen tutustunut vuosien varrella ja Instagramissa. Hyppäsin laivaan ja ajoin Västervikiin tapaamaan Anders Jälmsötä. Hän on  Around on a Bike -sivun seikkailija.  Anders on varsin mukava tyyppi, jonka kanssa jutusteltiin kahvia juodessa vähän kaikesta. Aiheesta ja sen vierestä, Topi Rautjoki kertoo.

Topi ja Anders.

Topi ja Anders.

– Yhtäkkiä sain viestin 2wheeled Astalta ja 2wheeled Linasilta että he olivat Ruotsissa ja leiriytyvät lähellä Vänerniä. Siispä hyppäsin pyörän päälle saman tien, laitoin koordinaatit naviin ja matkaan. Matkaa oli 189 km keskelle ei mitään.

Päästyäni perille en löytänyt ketään ja soitin Astalle. Hän lähetti sijainnin, joka olikin toisella puolella Vänerniä 276km päässä. Kello oli jo silloin 8 illalla. Siispä pyörän selkään ja kello 23 aikaan pääsin leiriin.

Telttailua Vänernillä.

Vietimme telttaillen hauskan yön ja aamupäivän. Siitä jatkoin matkaani huikeita pikkuisia mutkateitä, joissa oli jopa 22% mäkiä. Ajo oli melko coolia ja asfalttia oli joka paikassa. Niinpä reissailin ja seikkailin Tanskaan leiriytymään, josta mutkittelin tänne Lyypekkiin, Topi kertoo.

Topin viestin loppukaneetti onkin sitten tarkoitettu kaikille: "Tämä on tarina siitä, että kuka tahansa voi etsiä seikkailuja ja hienoja paikkoja. Ei tarvitse olla muuta kuin passi ja reipasta mieltä ja uskallusta lähteä. Ystävällisin terveisin Topi Rautjoki Goodwillbiker.Ry"

Kiitos, Topi. 

Linkki Andersin kotisivuun tässä, Facebookiin tässä ja Instagramiin tässä. 2wheeledadventuresin sivulle pääset puolestaan tästä

Majoittuneena.

Matkan varrelta.

Kunnon kesäpäivä.

Nyt jo ilmeisesti Lyypekissä?