Lee Munron tavoitteena on Spirit of Munroksi ristityllä Indian Scoutista rakennetulla streamlinerillaan ylittää 200 mailin, 321,87 kilometrin tuntinopeus. Paikkana on Bonnevillen suola-aavikko ja ennätysyritys tehdään Bonneville Speed Weekillä elokuussa.

Lee Munron edellinen oma ennätys on 191.286 mph, 307,85 km/h, ja nyt tavoitteet on uusitulla streamlinerilla asetettu korkeammalle. Miehen hinkuna on tietenkin päästä viralliseen +200 mph -klubiin.

Spirit of Munro kisaa MPS-G 1350 -luokassa, joka tarkoittaa "Modified Partial Streamlinereita", osittain modattuja streamlinereita.

Lee Munro omistaa ajonsa kuuluisalle isosedälleen Burt Munrolle, joka ajoi nopeusennätyksen vuonna 1967 vuosimallin 1920 Indian Scoutilla. Vuonna 2005 Burt Munron tarina ikuistettiin valkokankaalle elokuvassa “The World’s Fastest Indian,” pääosan esittäjänä sir Anthony Hopkins.

Speed Week järjestetään Bonnevillessä Utahissa 11. - 17. elokuuta. Toivottavasti alueella on riittävän kuivaa ja suolaista, kun viime vuosina sateet ja suolakerroksen ohuus ovat aiheuttaneet ongelmia suola-aavikolla pidettävien ajotapahtumien toteuttamisessa.