Näiden viiden vuoden aikana olemme julkaisseet tähän mennessä 7078 juttua, uutista, koeajoa, testiä, kokoontumisajojuttua, motoristin henkilökuvaa, moottoripyöräurheilu- ja mp-alan kehitykseen ja turvallisuuteen liittyvää juttua varmaan miltei kaikista mahdollisista moottoripyörämerkeistä ja vähän mahdottomistakin. Se tarkoittaa 3,9:ää, miltei neljää uutta juttua ja uutista joka ikinen päivä.

Ja kannattaa muistaa, että koko juttuarkistomme ja kaikki julkaistut juttumme ovat koko ajan kaikkien lukijoiden luettavissa 24/7 täysin kustannuksitta!

Lukijamme ovatkin kiittäneet meitä uskollisuudella, josta olemme myös omasta puolestamme erittäin kiitollisia.

Viiteen vuoteen mahtuu Googlen Analyticsin mukaan reilut 5,4 miljoonaa istuntoa ja yli 9,3 miljoonaa sivunkatselua. Luvut ovat melkoisia, ja pyrimme tietenkin parantamaan toimintaamme jatkuvasti.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana sivuillamme ollut yli 326 000 istuntoa, ja sivujamme on katseltu yli 574 000 kertaa. Sivuillamme sinä aika vieraillut väkimäärä vastaa kevyesti koko suomalaista moottoripyöräharrastajajoukkoa.

Emme tähän hätään juhli asiaa sen kummemmin, mutta meillä on tekeillä lukijatutkimus, johon toivomme palautettanne siitä, miten voisimme kehittää palvelujamme ja toimintaamme edelleen. Juhlan kunniaksi lukijatutkimuksessa on luvassa hyvät, Nolan-merkkiset palkinnot.

Ja kuten aina ennenkin: olemme kaikkien motoristien yhteinen nettilehti. Tavoitteenamme on kertoa kaikista moottoripyöristä ja kaikista motoristeista hyvässä hengessä sekä palvella koko motoristiyhteisöä. Olemme hienon ja erikoisen asian harrastajia, ja jokainen meistä on tarinan arvoinen. Ja jos pystymme lisäämään juttujemme avulla moottoripyöräilyn nautinnollisuutta ja avartamaan sitä, miltä se meistä kustakin tuntuu ja miksi ajamme - olemme toivottavasti onnistuneet.

Kiitos, ja hyviä nautinnollisia lukuhetkiä www.motouutiset.fi-nettimoottoripyörälehden parissa jatkossakin.

Motouutisten toimitus ja avustajat

Tässä yksi ensimmäisistä julkaisemistamme jutuista: Mitä tapahtuu naiselle kun moottoripyörä vie mennessään?