24 tunnin nonstop-ME-yritys dynamometrillä tapahtuu maaliskuun 29. päivä. Kaikki raha, minkä Paul Pelland saa hyväntekeväisyystempauksellaan kerättyä, menee MS-taudin, pesäkekovettumataudin hoitamiseen. Pelland sairastaa sitä itsekin.

Ennätysyritys striimataan sosiaalisessa mediassa ja pitääkseen tapahtuman mielenkiintoisena, Pelland on faneineen suunnitellut erilaisia aktiviteetteja päivälle. Longhaulpaul ajaa dynossa omalla vuosimallin 2018 Yamaha Star Venturellaan. Hän ottaa vastaan puheluja suorituksensä aikana ja keskustelee katsojien ja lahjoittajien kanssa pyörän selässä ajaessaan.

Paul Pelland testaamassa dynoajoa.

Paul Pelland testaamassa dynoajoa.

Mitä nämä aktiviteetit sitten ovat, jää vielä hämärän peittoon. Yksi niistä kuitenkin on parranajo 150 km/h nopeudessa, toinen "skorpionin syönti 3000 kierroksella minuutissa". Oletettavasti muutakin hauskaa on luvassa. 

Tapahtumapaikka on Robin Dyno Service Gardnerissa, Massachusettsissa. Mikäli halua lahjoittaa hyvään tarkoitukseen, sen voit tehdä Longhaulpaulin kotisivulla.

Paul Pelland ajaa moottoripyörällä hyvän syyn takia. Hänen tarinansa alkoi MS-taudin toteamisesta, ja siitä, että eräs lääkäri oli kertonut hänelle, että "MS-taudin hoito on vielä miljoonan mailin päässä". Siitä mies totesi, että "Miksipä ei, sehän on mahdollista. Haetaan MS-taudin hoito kotiin". Ja on ajanut siitä asti miljoonaa mailiaan hyväntekeväisyyteen MS-taudin parantamiseksi, hoitojen ja neuvonnan sekä elämäntapaohjauksen eteen.

Longhaulpaulin sivulle pääset tästä. Tapahtuma striimataan livenä täällä.

Longhaulpaul, Paul Pelland.

Longhaulpaul, Paul Pelland.