Kisaan osallistuvat kaikki kuvan lähettäneet. Keräämme niistä taas toivottavasti Suomen suurimman "Prätkällä töihin" -kuvakollaasin sivuillemme. Ikuista itsesi ja pyöräsi töissä tai työmatkalla, tai jos satut perjantaina olemaan vapaalla, tien päällä juhlistamassa tätä hienoa päivää. 

Lähetä kuvasi sähköpostiosoitteeseen toimitus@motouutiset.fi. Arvomme voittajat, joten kaikki kuvan lähettäneet ovat samanarvoisessa asemassa.

Jaossa on kahdelle voittajalle viikonlopun ranneke Imatranajoon, à 35€ (portilta 50€), tai vaihtoehtoisesti Motouutisten Supporter-t-paita, arvo niinikään 35 €.

Pikku pyyntö: muistakaa laittaa sähköpostiin mukaan myös yhteystietonne.

Viimevuotisen Prätkällä Töihin -päivän kuvakisan voittajakuva, Marja-Leena Hyrynkangas-Kaupin ottama sellainen, jutun aloituskuvana.

Hauskaa Prätkällä Töihin -päivää kaikille, sääkin näyttää huomisen osalta erittäin lupaavalta. Sateella uhkaillaan vain Lapissa, ukkosella äärimmäisillä Suomen koillis- ja kaakkoisrajoilla. Muuten erinomaisen lämmintä keliä luvassa. Nyt on varmaan loistava hetki ottaa ne lämpövuorit pois puvusta ja laittaa pesuun.

Forecan sääennuste perjantaille 7.6.2019.

Forecan sääennuste perjantaille 7.6.2019.