– Juhannusyönä moottoripyörän pakoputkeen katsoessaan näkee tulevan morsiamensa, jos on muistanut kerätä sitä ennen seitsemän taikajuomapullon korkit. Jos ei, niin silmän ympärillä voi kuitenkin olla musta, nokinen rengas.

– Jos juhannusyönä metsässä liikkuessaan näkee jonkun matkassa moottoripyörällä, kannattaa ottaa toisellekin jalalle.

– Hyvän naimaonnen saa, jos juhannusyönä sammuu täysissä ajovarusteissa kasteiselle niitulle.

– Jos juhannusyönä näkee virvatulien palavan rallimestan parkkipaikalla, niin todennäköisesti se on Jarskan vanha Biimeri, joka polttaa putkissa.

– Kun juhannusaattoyöksi laittaa sitomattoman vihdan moottoripyöränsä istuimelle, ihmettelee aamulla, että kuka on väärinkäyttänyt sitä, miten ja miksi? Ensi kerralla muista laittaa siihen lappu "tämä ei ole salaattia". Tosin samalla ihmettelet, miksi sylkesi on vihreää.

– Kun juoksee saunasta tullessaan juhannusyönä pitkin ruisvainion ojia, niin ajokamat löytyvät aamulla mahdollisesti jo yhdeksännestä ojasta. Toista saapasta ei mistään.

– Kun Juhannusyönä yrittää kolmannen kerran käynnistää moottoripyöränsä, mistä kaverit onneksi estävät, niin kolmannella kerralla tulee se tuleva elämänkumppani vastaan.

– Tulevan puolisonsa näkee, kun menee juhannusyönä istumaan ihan alasti kosken keskelle vesikivelle ainoastaan munuaisvyö yllään.

– Jos Juhannusyönä tyttö lakaisee makuuhuoneensa lattiaa ilkosen alastonna vain moottoripyörän ketjusta tehty rannekoru yllään, hänellä on totisesti kovasti kysyntää.

– Tulevan puolisonsa voi nähdä Juhannusyönä unessa, jos on juonut yhdeksän yrttijuomaa, ja yrittää nukkua tyhjien tölkkien päällä. Sitä perinnetarusto ei osaa kertoa, onko jatko onnellinen.

– Tulevasta sulhosta tai morsiamesta voi uneksia laittamalla vasemman jalan ajosaappaan väärinpäin jalkaansa, jos osaa.

– Tulevan sulhon voi nähdä, jos kello 12 juhannusyönä kiertää kokoontumisajopaikan saunan kolmesti ja katsoo sitten savuluukusta sisään tai kurkistaa alastomana lähteeseen. Jos turvaudut lähdetemppuun, varmista, että lähde on riittävän lähellä, ettei mene koko kesäyö lähteelle talsiessa. Huomioi sääsket.

– Kun juhannusyönä asettaa moottoripyöränsä peilit vastakkain, niin joko näkee toisesta peilistä tulevan morsiamensa tai sulhasensa tai sitten kyrsii aamulla.

– Kun juhannussaunan jälkeen heittää hyvänä vitsinä kaverin ajotakin katolle, niin ajotakin hiha osoittaa suunnan, mistä päin tuleva sulhanen tai morsmaikku on kotoisin. Aamulla virkistyy mukavasti hakiessaan takin katolta ja väistellessään kaverin heittelemiä käpyjä.

– Juhannusyönä voi kuunnella käen kukuntaa. Niin monta kertaa kuin käki kukkuu, tekee turhia yrityksiä. Tärkeintä on tietysti se, että on hauskaa, eikä lannistu mistään.

– Kun juhannusaattoiltana katsoo yhdeksän eri moottoripyörävalmistajan sivuilta eri malleja, saattaa maanantaina huomata menevänsä moottoripyöräkaupoille. Jos virvokepuoli on ollut yrttivoittoista, löydät elämänkumppanisi samalta reissulta.

– Kun Juhannusyön ja vielä pari seuraavaakin pasteeraa samoissa mopokamppeissa ja könyää pitkin markkia, saattaa lopulta levittää motoristidunkkista laajemminkin. Koska positiiviset navat hylkivät toisiaan, on varma, että vastakkaista sukupuolta edustava motoristi viihtyy lähelläsi. Siinäpä kumppania tuleviksin vuosiksi!

Hyvää Juhannusta Motouutisten lukijoille!

Toimitus