– Huominen prologi on lämmittelyä varsinaista kilpailua varten ja se ajetaan melkolailla tässä Serreksen ympäristössä. Reitit ovat vaihtelevia täällä ja tiekirjanavigointi tuo omat haasteensa. Keskityn omaan navigointiin ja tekemiseen, en varsinaisesti tuloslistaan, tämä kun toimii itselle lähinnä navigointiharjoituksena, Ralf Molander selventää.

Keskiviikkona on illalla myös seremoniastartti Serresin kaupungissa, missä katsojat pääsevät näkemään kilpailijat ja kaluston läheltä.

– Viimevuotisen pettymyksen jälkeen toivon parempaa onnea kaluston suhteen. Valmistelut olen tehnyt huolellisemmin kuin aikaisemmin, joten uskon, että nyt kalusto kestää. Tarkasti pitää ajaa, täällä kun maasto vaihtelee nopeista teistä vuoristopolkuihin, joten kaikenlaista haastetta reitillisesti on odotettavissa, Jori Mäkipää kommentoi.

– Seremonialähtö illalla on kiva lisä, paikalla on paljon katsojia ja tunnelma on todella hyvä, Jukka Ristiluoma summaa.

– Odotan huomisen erikoiskokeen alkua innolla, silloin kaikki muuttuu ja pääsee ajamaan kilpaa kelloa ja kilpailijoita vastaan. Navigointi luonnollisesti jännittää, miten se onnistuu, ensimmäistä ralliaan ajava Olli Hytönen kertoo.

Rally Raid Team Finland valmiina F.I.M. Greece Cross Country Rally Serres alkaa keskiviikkona Kreikan Serresistä ja loppuu ensi viikon tiistaina Veriassa. Kokonaismatkaa tulee kilpailussa 1700km, josta reilu 1300km on erikoiskokeita.

Kilpailua voi seurata Facebookista Ralf Molander Cross Country Rally -rider tililtä, Instagramissa päivälähetykset tilillä @ralf.molander ja livetuloksia serresrally.com