Oli Jari Lehtisen idea tutustua myös muiden alueiden Tuutti-harrastajiin, joten ajatuksesta toimeen: yhteydenotto Tampereelle Kari Lampiseen toi tulosta, joten ensimmäinen tapaaminen järjestettiin jo vuonna 2007.

Siitä lähtien ne ovat jatkuneet jo 12 vuoden ajan vuosittain. Tapahtuma on järjestetty vuorovuosin PK-seudulla ja Tampereella. Nyt, juhlavuonna 2019 tapaaminen oli Mukkulan Kartanolla, jossa mukana oli kaikkiaan 18 Tuuttia. Niiden joukossa oli mm. Suomen ensimmäinen Tuutti.

Kun kerran Lahdessa oltiin, reissuun kuului myös tutustuminen Suomen Moottoripyörämuseoon, mikä olikin mukava kerhotoiminnasta riippumaton tapahtuma.

Tuutit ja fasiliteetit.

Tuutit ja fasiliteetit.

Tuutti-harrastajille tapaaminen oli vuoden kohokohta. Tavoitteena on lähinnä verkostoituminen ja mukava yhdessäolo, Tuutti-tiedon jakaminen ja lisääminen sekä harrastuksen aktivointi ja innostuksen ylläpito.

Samalla pyritään helpottamaan varaosien ja palvelujen hankintaa ja hyödyntämään yhteishankintoja. Veteraanipyöristä kun on kyse, niin yhteistyö korjaus- ja rakenteluhankkeissa on olennainen osa toimintaa.

Ei pidä myöskään unohtaa yhteisiä tapahtumia ja ajeluja sekä kaverisuhteiden ylläpitoa.

Tuutti-harrastaja harrastavat myös aktiivista perinnekeruuta. Talteen on otettu vanhat Tuutin esitteet ja muu materiaali, ja mieleen painuneet Tuutit ja Tuutti-tarinat vuosien varrelta.

Asiaan kuuluu myös tieto eri paikkakuntien ensimmäisistä Tuuteista, rakennelluista Tuuteista ja Tuutti-legendoista.

Erinomaisen hyvin arkistoituina ovat myös asiaan liittyvät valokuvat ja lehtijutut vuosien varrelta sekä kirjallisuus ja tekniset materiaalit koeajojuttuja unohtamatta.

Tuutteja ja kuskeja.

Tuutteja ja kuskeja.