Floridassa USA:ssa on avattu heinäkuun alussa uusi mielenkiintoinen matkakohde, jossa on nähtävillä valtava määrä erilaisia korallikaloja, rauskuja ja jopa haikaloja. Florida Keys Aquarium sijaitsee Marathonissa.

Suolavesiakvaarioiden yhteenlaskettu tilavuus on noin 760 000 litraa ja sen tavoitteena on kertoa ihmisille, miten tärkeää valtamerten säilyttäminen on. Välineenä siihen annetaan ihmisille tilaisuus katsella Florida Keysin kalojen monimuotoisia asuinsijoja.

Ohjatuilla kierroksilla kävijöillä on mahdollisuus laskeutua itse alas katsomaan korallien elämää. Veden alla ollessa käytetään letkuihin perustuvaa tekniikkaa, joka mahdollistaa sukeltamisen ilman laitteistosukelluskokemusta. Suuri vahvistettu pleksilasi erottaa korallikalojen tankin haitten ja muiden petokalojen tankista. Osallistujat voivat ruokkia haikaloja käsin vedenalaisen seinän ruokintaporteista.

Akvaariossa on myös paljon muita aktiviteetteja, joita ohjaavat joka pisteessä ammattitaitoiset henkilöt. Lisäksi siellä on mahdollista snorklata suojatussa laguunissa sekä tietysti ruokailla ja kahvitella. Lisätietoja kuten tarkka osoite ja hintatietoja Florida Keys Aquariumista yrityksen nettisivuilta.