Hertz Rides on jo aloittanut moottoripyörien vuokrauspalvelun Euroopassa ja USA:ssa. Aluksi moottoripyöriä tarjottiin vuokralle vain Portugalissa, mutta palvelu on laajentunut.

Hertz Ride tarjoa vuokralle toistaiseksi vain BMW:n moottoripyöriä, ja niistä seuraavia malleja: F700 GS, F750 GS, F850 GS, G310 GS, K1600 B, K1600 GA, R 1200 GS, R1250 GS, R1200 RT, R1250 RT ja R Nine T.

Uusi brändi on riippumaton autojen vuokrauksesta.

– Hertz Ride lanseerattiin startup-toimintona riippumattomana perinteisestä autojenvuokrausbusineksestä. Moottoripyöräala ja sen arvot ilmaisevat urbaania heimoa, voimakkaasti tunnepitoista yhteisöä, joka on sitoutunut pääintohimoonsa. Tämän konseptin ymmärtäminen on avain tämän uuden yrityksen menestymiseen Hertzille, totesi yrityksen markkinoinnin edustaja Michael Pereira.

Hertz Ride -palvelu tarjoaa moottoripyöriä vuokralle jo seuraavissa maissa: Itävalta, Ranska, Italia, Montenegro, Portugal, Slovenia, Espanja ja USA. Asiasta kertoi ensin Adventure Rider

Katsoimme millaisia hintoja palvelulla on, ja ne vaikuttivat kohtuullisilta. Esimerkiksi Italiassa viikoksi vuokralle otettu BMW F850 GS kolmen laukun kera maksaa 854 euroa vakuutuksineen ja veroineen. Kilometrejä hintaan sisältyy 250 per päivä, ja lisäkilometrit maksavat 25 sentttiä kappale paljoa ajoa suunnittelevalle.

Lisäksi Hertz Rides'illa on tarjolla 12 erilaista opastettua ja 8 itse-ohjattua reittiä eri puolilla Eurooppaa. Yksi reiteistä ulottuu Marokkoon.

Lisätietoja vuokraamisesta täältä ja reiteistä täältä