Siperialaista tundramaisemaa ilmeisesti Mongolian puolelta.

Video on tuotettu, kirjoitettu ja kuvattu erittäin kauniisti. Ajopeleinä käytetään sivuvaunuilla varustettuja Royal Enfield Bulleteja. Videon kustantaja on Royal Enfield ja kyllä. Tämän videon nähtyäsi ensimmäinen ajatus on hankkia sivuvaunu-Enfield ja toinen on lähteä ajamaan Mongoliaan sillä. 

Karua, kaunista ja pelottavaa.

Ohjaajana on toiminut Clement Gargoullaud hienolla otteella.

Kamppailua lumessa.

Kuten videosta näkee, matka on haastava sivuvaunupyöristä ja nastarenkaista huolimatta. Entistä vaikuttavammaksi sen tekee, että matka tehdään RE Bulleteilla, eikä millään huippuluokan offroad- tai adventurepyörillä. Vaikka matkalla on varmasti ollut kylmä, sitä ei valiteta, vaan matka vain etenee. Elävää kuvaa on käytetty keinona kertomaan siitä, että välillä on pakko juosta, että pysyy sulana...

Poropaimenkansan poika.

Dukha-heimo asuu Mongolian-Venäjän rajamailla ja heidät tunnetaan poropaimenina. Porot ovat heidän elämäntapansa ja niistä he saavat elantonsa.

Poropaimen työssään.

The Road Not Taken -video kertoo myös heimolaisten kohtaamisesta ja karusta luonnosta, tundralla ja jäällä ajamisen ihmeestä. Kannattaa katsoa, ja varoa samalla aika rankkana iskeävää talvimoottoripyöräilykuumetta.

Ajatus jään alla vellovasta mustasta vesimassasta voi olla pelottava.

Asiasta kertoi Webbikeworld ja mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.