Areenalla on esillä erikoisia rakennettuja moottoripyöriä, kuten esimerkiksi kiihdytysmoottoripyörä, jossa on kaksi Harley-Davidsonin moottoria peräkkäin.

– Esillä on myös V8-koneella varustettu kolmipyöräinen trike, näyttelyn promoottori Timo Palmi kertoo.

Motorbike Show on kiinnostanut jälleen moottoripyörien rakentajia ympäri Suomen. He tuovat näyttelyyn mielenkiintoista nähtävää messukansan ihailtavaksi.

– Mukana on myös kilpakalustoa, kuten Juha Tuomarin kiihdytyspyörä.

Juha Tuomarin turboahdettu kiihdytys-Suzuki GSX-R mukana tapahtumassa.

Juha Tuomarin turboahdettu kiihdytys-Suzuki GSX-R mukana tapahtumassa.

Yhtenä esittelykohteena ovat erilaiset sähköavusteiset kulkuneuvot, joista voidaan nostaa esille vaikka BSBilin katetut ikäihmisten sähkömopot.

– Eikä pidä unohtaa sähköpolkupyöriä, joiden kysyntä on kasvanut viime vuosina merkittävästi.

Motorbike Show on ottanut mukaansa myös nuoria kaksipyöräisten ajoneuvojen rakentajia, jotta harrastealan tulevaisuus olisi turvattuna.

– Nuoria rakentajia on näyttelyssä mukana kaikkiaan kolmisenkymmentä henkilöä, Palmi vahvistaa.

Timo Palmi

Luvassa on paljon nuorten rakentajien kädenjälkeä, Timo Palmi lupaa.

Kerhotoiminta esittäytyy

Tänä vuonna moottoripyöränäyttely on kutsunut näytteilleasettajiksi maakunnan moottoripyöräkerhoja, jotka esittelevät omaa toimintaansa.

– Poliisin osasto on aina kiinnostanut messuväkeä, ja niin varmasti tänäkin vuonna, Palmi uskoo. – Esillä ovat poliisin viime kesänä saamat uudet moottoripyörät.

Leatherheaven tuo Areenalle myyntiin tyylikkäitä vaatteita ja tuotteita, jotka sopivat motoristien vaativaan tyylitajuun.

Näyttelyssä on esillä myös moottoripyöriä ja kypäröitä maalaava yritys Paintitblack.

'Prince of Persia'.

'Prince of Persia'.

– Moottoripyöränäyttelyssä voi tutustua crossimoottoripyöriin ja crossiharrastukseen sekä speedwayhyn, ja Areenassa esittäytyy myös elokuussa järjestettävän maaradan MM-kisaorganisaation väkeä, Palmi sanoo.

Lapsiperheitten iloksi näyttelyn aikana on tarjolla ilmainen pomppulinna ja suun saa ostettua makeaksi metrilakutarjonnasta.

– Prettu Poodle järjestää näyttelyn aikana muotinäytöksiä ja ja yleisöllä on mahdollisuus pinup-stailaukseen Jonna Shemeikan toimesta. Ennakkovaraukset voi tehdä suoraan Jonnalle sähköpostiosoitteeseen jonnapinup@gmail.com.

Motorbike Show järjestetään lauantaina 21. ja sunnuntaina 22.3. Seinäjoki Areenan B-osassa.

– Ovet aukeavat molempina päivinä aamupäivällä tasan kello 10.00. Lauantaina tapahtuma on auki kello 17.00 asti, ja sunnuntaina ovet suljetaan kello 16. Lauantain viralliset jatkot ovat NoName MC:n tiloissa, Palmi kertoo.

Aito AJS.

Aito AJS.