Suuri koeajopäivä on järjestetty nyt jo neljänä peräkkäisenä vuotena Messukeskuksen pysäköintialueella. Prätkällä töihin -päivänä järjestetty koeajopäivä järjestettiin vuosina 2018 ja 2019 kiertueena ja koeajopäivät järjestettiin myös Tampereella ja Turussa. Seuraava Suuri koeajopäivä voidaan toivottavasti järjestää ensi vuoden kesäkuussa. Koeajopäiväkiertueen järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa.

– Koeajokiertueen tapahtumat ovat onnistuneet joka vuosi erittäin hyvin ja keränneet paikalle motoristeja koeajamaan uusia moottoripyöriä. Tapahtumassa on voinut koeajaa useampia moottoripyörämerkkejä ja niiden vertailu on ollut helppoa, kertoo tapahtumasta Messukeskuksen osalta vastaava Niko Kantola.

– Nyt tilanne on kuitenkin sellainen, ettei tapahtumia voida järjestää suuren osallistujamäärän vuoksi. Olemme siitä todella pahoillamme, mutta emme voi asialle mitään. Tahdomme kuitenkin tukea vahvasti moottoripyöräalaa ja auttaa moottoripyöräilijöitä oikean pyörän löytämisessä. Sen vuoksi olemme keränneet Suomessa järjestettävistä koeajoista kalenterin verkkosivuillemme. Nyt jos koskaan on oikea aika moottoripyöräilylle!

Koeajoja moottoripyöräkaupoissa järjestävät lähes kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. Yksittäiset koeajopäivät liikkeissä pystytään järjestämään niin, että tilaisuus on kaikille turvallinen. Asiakkaita voidaan palvella ulkona ja sekä turvaväleistä että hygieniasta pidetään hyvää huolta. Verkkosivuilta http://moottoripyorienkoeajopaiva.messukeskus.com löytyy lista järjestettävistä koeajoista. Listauksesta löytyy koeajojen ajankohta, paikkakunta ja koeajopaikka.

Messukeskus järjestää MP-messut ja Suuren koeajopäivän Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain. Tänä vuonna koeajokiertue piti järjestää 2. – 5.6.2020, mutta se on nyt peruutettu vallitsevan tilanteen vuoksi. MP 21 -messut järjestetään 5. – 7.2.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Valtakunnallinen Prätkällä töihin päivä on 5.6.2020.