– Ravintolamme Ace Corner Finland muutti nimensä vuoden vaihteessa Ace Cafe Lahdeksi, joten nimi on nyt yhteneväinen muiden maailman Ace Cafe -ravintoloiden kanssa, museon johtaja Riku Routo kertoo.

– Ace Cafe Lahti on saanut laajennuksen myötä lisää asiakaspaikkoja ja sen lisäksi avaamme uuden Rockers Speed Shop -oheistuoteliikkeen ravintolan tiloihin. Museon laajennusosan valmistuminen on enää pienestä kiinni.

– Emme ole ottaneet tähän projektiin lainaa ja kun tämän kevään kaikki yritystapahtumat jouduttiin perumaan, niin laajennusosan avaaminen siirtyy ensi kevääseen, kertoo Riku Routo.

Museon kevarinäyttely tuo mieleen nostalgisia muistoja kultaisilta 60-, 70- ja 80-luvuilta.

Museon kevarinäyttely tuo mieleen nostalgisia muistoja kultaisilta 60-, 70- ja 80-luvuilta.

Uudet WC:t, joita on nyt riittävästi sekä sisääntuloaula ovat käytössä avajaisista lähtien.

Museon kesässä on kaksi pääteemaa, joista toinen on surmanajaja Onni Suuroselle omistettu näyttely, missä ovat hänen moottoripyöränsä ja autonsa nähtävissä autenttisessa tilassa ajovarusteineen. Näyttely on esillä aidon näköisessä surmanajotynnyrissä.

Lisäksi esillä on kaikkia motoristeja puhutteleva kevytmoottoripyöränäyttely, joka koostuu 60-, 70- ja 80-luvun kevareista. Näitä toinen toistaan hienompia pyöriä on yli 20 kappaletta. Näiden pääteemojen lisäksi nähtävää riittää tänäkin vuonna, sillä yhteensä näytteillä on noin sata pyörää.

Suomen Moottoripyörämuseo ja Ace Cafe Lahti avaavat ovensa yleisölle avajaispäivänä 1.6. klo 10.

Poikkeukselliset aukioloajat:

  • Arkisin: 11-19
  • Lauantaisin: 11-19
  • Sunnuntaisin: 11-19

 

Osoite: Veistämönkatu 1, 15140 Lahti

Taiteilija Stig Fagerstedtin rakentama uusi hieno opaskyltti.

Taiteilija Stig Fagerstedtin rakentama uusi hieno opaskyltti.