Järjestämme yhdessä MotoJyskyn ja Hondan maahantuojan Brandtin kanssa seikkailuhenkisille tai adventureajosta kiinnostuneille motoristeille Adventurepäivän 8.8. Lammilla.

Ajokoulutuksiin on peruutusten johdosta vielä kolme paikkaa auki kuhunkin seuraavaan aamupäivän ryhmään: 

1. Rasti, ryhmä 1: Perusasiat kuntoon

Ryhmä 1:n ajo-opetus alkaa klo 10.00.

Rastilla tutkitaan ajoasentoja, kääntymistä, katsetekniikkaa sekä hallintalaitteiden eli kaasun, kytkimen, jarrujen, ohjaustangon, satulan ja jalkatappien käyttöä erilaisissa tilanteissa.

2. Rasti, ryhmä 2: Adventure-motoristin offroad-rasti

Ryhmä 2:n ajo-opetus alkaa klo 11.00.

Rastilla tähdätään siihen, että tiedät oikeat perusteet, miten ohjata ja käyttää hallintalaitteita liukkaalla ja / tai kaltevalla pinnalla, sekä ymmärrät painonsiirron ja ajolinjojen merkityksen soralla ajettaessa.

Rastille suositellaan karkeakuvioisia renkaita.

3. Rasti, ryhmä 3: Soratiellä sovelletusti.

Ryhmä 3:n ajo-opetus alkaa klo 12.00.

Kolmosrastilla sovelletaan 1. - 2. rastilla saatuja oppeja sorateillä ajamiseen. Pystytään ajamaan muun liikenteen joukossa sorateillä turvallisesti ja nauttimaan ajamisesta.

Koulutuksista vastaavat adventure-koulutuksiin erikoistuneet MotoJyskyn kouluttajat.

Huom: Rasteille osallistuminen edellyttää kuljettajan oman, tilaisuuteen sopivan moottoripyörän käyttöä. Kukin rasti kestää opetuksineen ja ajoharjoituksineen noin 45 minuuttia.

Kunkin rastin hinta on 25 euroa, ja lisäksi mukaan tulevat maksavat 30 € ilmoitttautumismaksun, joka sisältää luennot, kahvin ja pullan sekä Motouutisten Adventure-T-paidan.

Ilmoittautumiset koulutuksiin vain suoraan sähköpostilla toimitus@motouutiset.fi. Lähetämme tilauksestasi sähköpostilaskun, jonka maksamalla varmistat osallistumisesi koulutuksiin. Mikäli tarvitset lounaan, sen hinta on 15 euroa.

Imoittaudu mukaan muuten vaan!

Päivän muuhun ohjelmaan ehdit ilmoittautua vielä 31.7. asti. Luvassa on hyviä luentoja aiheesta – ja samalla voit tavata samanhenkisiä motoristeja ja keskustella henkevästi asioista. Kuten yllä kerrotaan, osallistumismaksun hinta on 30 €. Varmimmin ilmoittautumiset tänne: toimitus@motouutiset.fi

Alun perinhän päivää oltiin järjestämässä 13.6., mutta koronavirusepidemian vuoksi annetut rajoitukset aiheuttivat sen, että siirsimme päivän elokuulle, lauantaille 8.8.2020.

Adventure-päivä järjestetään Lammilla Country Safarin maatilalla. Ohjelmassa on adventureajokouluksen lisäksi luentoja seikkailumoottoripyöräilyn harrastamisesta ensiaputoimintaan sekä mahdollisuus koeajaa maahantuojan moottoripyöriä.

Seikkaileminen moottoripyörällä on elämäntapa, johon saat tapahtumasta monipuolisesti eväitä. Samalla toivomme saavamme kasaan joukon samanhenkisiä motoristeja jakamaan kokemuksiaan.

Aiheesta lisää:

Motouutisten I Adventurepäivä siirrrettiin elokuulle