Long Way Up -sarjan kolme ensimmäistä jaksoa 11-osaisesta sarjasta tulee maailmanlaajuisesti ensi-iltaan Apple TV+:ssa perjantaina 18. syyskuuta, ja uudet jaksot julkaistaan ​​viikottain joka perjantaina.

Long Way Up -sarjan yhdistää jälleen Ewan McGregorin ja Charley Boormanin äärimmäiseen seikkailuun yli kymmenen vuotta edellisen maailman ympäri ulottuneen matkan jälkeen.

Miehet tekivät matkaa Harley-Davidsonin LiveWire-sähkömoottoripyörillä. Heidän tavoitteenaan oli myötävaikuttaa planeettamme kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan.

Matka kesti sata päivää ja sillä oli mittaa 21 000 kilometriä. Reitti kulki 13 valtion läpi, ja siihen mahtui 16 rajanylitystä. Lähtö tapahtui Ushuaian kaupungista Etelä-Amerikan eteläkärjestä.

Matkaseurana olivat McGregorin ja Boormanin pitkäaikaiset yhteistyökumppanit, ohjaajat David Alexanian ja Russ Malkin, jotka seurasivat parivaljakkoa kahdella ensimmäisellä koskaan valmistetulla sähköisellä Rivian lava-autolla.

“Long Way Up” -sarjan loivat ja tuottivat Ewan McGregor, Charley Boorman, David Alexanian ja Russ Malkin.

Apple TV+ on saatavilla sovelluksena iPhoneen, iPadiin, Apple TV:hen, iPod touchiin, Macceihin, tiettyihin Samsungin ja LG :n äly-tv-malleihin, Amazon Fire TV:hen ja Roku-laitteisiin samoin kuin nähtävissä osoitteessa tv.apple.com, 4,99 dollarin kuukausihintaan. Maksuton koeaika on 7 vuorokautta. Rajoitetun ajan uuden Macin, iPhonen tai iPadin ostaja saa vuoden maksuttoman oikeuden palvelun käyttöön.

Trailerin voit katsoa myös täällä

Aiheesta aiemmin 

Ewan McGregor ja Charley Boorman palaavat moottoripyöräseikkailujen pariin uudessa Long Way Up -sarjassa

 

Teksti Erkki Mäki – Kuvat AppleTV+