Lyhytelokuvan motiivikin on kohdillaan: "Tämä on henkilökohtainen matka. Tarkoituksenani on näyttää myös kansainvälisille motoristeille, että Suomi ei häviää mp-kohteena millään lailla suositulle Norjalle tai millekkään muulle maalle, vaan päinvastoin, Dani Amosov kertoo saatteessaan.

"Exploring Finland On Motorcycle – From Helsinki to Hetta using only small roads (TET) 2020" -elokuvan saatetekstissä mies toteaa, että "Muilta bikereilta olet saattanut kuulla, että Suomi on todella tylsä moottoripyörämatkakohdi. Ja he ovat täysin oikeassa! He ovat yhtä oikeassa kuin he, jotka sanovat, että Suomi on paras paikka maailmassa... Koska moottoripyörälläajopäivän päätteeksi kyse on asenteesta – pidä mielesi yhtä avoinna kuin silmäsi, pysy poissa pääajoväyliltä ja lupaan, että rakastut kotimaahani". 

Siihen ei taida olla paljoa lisäämistä. 

"Rakastin jokaista hetkeä 2500 kilometrin seikkailustani Helsingistä Hettaan. Ajoin enimmäkseen Trans Euro Trailia, mutta yritin myös vierailla mahdollisimman monessa historiallisessa / luonnonoltaan tai muuten kiinnostavassa paikassa matkan varrella. Reitti vei minut Venäjän rajan lähelle, kauas Napapiirin pohjoispuolelle ja syvälle Lappiin," Dani Amosov kertoo.

Toimituksen kommentti: hieno video. Kiitos Dani. Tällaisia kelpaisi katsella enemmänkin. Varsinkin, kun talvi uhkaa kaatua päälle.

Dani Amosov tunnetaan myös työstään Peter Pan Biken moottoripyörämatkajohtajana.

Oheisen videon voit katsoa myös täällä.