"Kaudesta jäi tietysti mieleen loukkaantuminen ja onnistumiset, ja niitähän oli paljon enemmän kuin epäonnistumisia.

Kauden alku oli vaikea edellisen kauden loukkaantumisen takia, ja reittä jouduttiin parsimaan vielä maaliskuussa ekojen MotoE-testien jälkeen. Siitä sitten alkoi mies parantumaan kauden kuluessa, mutta piti vielä rannekin murtaa Jerezin suoran päässä! Taisteltiin kuitenkin jo neljän viikon päästä leikkauksesta kahdesti Moto2-luokassa podiumille. Se on sitä sisua!

Moto2-luokassa tuli hyvää tulosta läpi kauden, mutta MotoE-luokassa tulokset vaihtelivat häntäpäästä voittoon. Valitettavasti tulosta syntyi vasta vikana viikonloppuna, kun pääsin vihdoin kunnon vauhtiin. Parempi sekin, kun ei mitään. Kyllä se on niin, että kun kroppa on kunnossa, niin pääkin toimii ja se näkyy tuloksissa.

Moto2:n EM-sarja oli yhtä kakkossijaa, mutta kyllä voitostakin taisteltiin. Mutta ne taistelut vaan kariutuivat muutaman kerran viimeiseen mutkaan. Kuitenkin vauhti oli paljon parempaa kuin edellisenä vuotena, mikä oli positiivista. Viimeinen viikonloppu Valenciassa oli täyttä draamaa, kun EM-mitaleista oteltiin. Vaikean viikonlopun jälkeen kotiin tuomisina oli kuitenkin paalupaikka ja EM-hopea pisteen erolla kolmanteen.

Suuret kiitokset kuuluvat tukijoille, taustajoukoille ja seuraajille! Ilman heitä en saisi toteuttaa sitä, mikä on minulle tärkeintä!

Iso kiitos Ajo Avant MotoE porukalle kaudesta!

Big thanks to Stylobike Moto2 team!"

Niki #66