Morjesta.

Nyt olisi Red Bull MotoGP Rookies Cupin kisat Jerezissä ajettu. Rata oli ennestään jo tuttu niin pääsin heti keskittymään olennaiseen.

Vapaat harjoitukset lähtivät mukavasti käyntiin. Keskityin lähinnä oman pacen hakemiseen ja siinä aika hyvin onnistuinkin. Aika-ajossa sorruin liikaa ajopaikan kyttäämiseen, mikä on näissä pienemmissä luokissa kovin normaalia. Omaksi parhaaksi niissä gameissa lähtöruuduksi lankesi P11.

Race 1

Lähdössä olin vähän turhan hätäinen kytkimen kanssa ja tipuin eka mutkaan noin 15 sijalle. Koko kisa meni siinä taistellessa ja podium sijat kerkesi karkaamaan minun ulottumattomiin.

Sain kuitenkin puristettua itseni viidentenä ruutulipulle.

Rico Salmela, numero 27 vauhdissa Jerezissä.

Rico Salmela, numero 27 vauhdissa Jerezissä.

Race 2

Lähtö onnistui vähän paremmin ja taisin aikalailla pitää paikkani ekaan mutkaan.

Koko kisa oli taas aika kovaa vääntöä kisakumppaneiden kanssa. Kärki pääsi jo vähän karkuunkin, mutta onnistuin ajamaan sen vielä kisan lopussa kiinni. Olin hyvin kiinni podium kamppailussa vielä viimeiselle kierrokselle lähdettäessä. Eka mutkassa vaihde meni vapaalle ja menetin siinä muutaman kympän eikä sitten enään riittänyt kyyti ihan sinne. Maalissa neljäntenä, mutta ylitin track limitin viimeisellä kierroksella niin minut tiputettiin viidenneksi.

Eli viis ja viis. Kokonaispisteissä tällähetkellä kolmantena Red Bull MotoGP Rookies Cupissa.

Muutamia asioita täytyy vielä kehittää, että saadaan kaikki palaset loksahtelemaan paikoilleen. Red Bull MotoGP Rookies Cup jatkuu parin viikon päästä Le Mansissa , mutta otetaan tähän väliin kauden aloitus European Talent Cupissa Estorilissä ensiviikolla.

Kiitos kaikille Yhtestyökumppaneille ja Tsemppareille

Terveisin

Rico

Aiheesta aiemmin:

Rico Salmelan blogi: Eka kisa Portimaossa sujui hyvin, mutta parannettavaakin jäi

Rico Salmelan blogi: Red Bull MotoGP Rookies Cup testit takana – kisakausi alkaa viikon kuluttua

Rico Salmelan blogi: kausi 2022 hienosti päätökseen Valenciassa