Olivia Jackson esittelee itsensä Instagram-tilillään elokuva-stuntajajaksi, malliksi, entiseksi Muay-thai-nyrkkeilyammattilaiseksi, erikoistuneeksi motocrosspyöräkuljettajaksi sekä Mahayana-buddhalaiseksi ja auringon sekä meren palvojaksi.

Jackson on kertonut nykytilanteestaan Gofundme-rahoituspalvelussa, jonne on perustettu sivu hänen tukemisekseen.

- Vasen käsivarteni on halvaantunut, ja se joudutaan amputoimaan. Se särkee sydämeni ensisijaisesti siksi, etten enää koskaan pääse ajamaan motocrossia, mutta myös työni vuoksi sekä kaikkien niitten suurten muutosten takia, joiden täytyy tapahtua siinä energiaa täynnä olevassa elämässä, mitä elän.

Minulla on vielä pari tapaamista jäljellä sekä muutamia vaikeita leikkauksia tiedossa hermovammojeni vuoksi, mutta toivottavasti yksi hermoista pystytään operoimaan ja säilyttämään jotakin olkapään toiminnoista parin vuoden mittaan, Jackson kertoo.

Olivia Jackson lempityökalullaan liikenteessä.

Olivia Jackson lempityökalullaan liikenteessä.

Hermokipuja ja arpia

Tähti ei ole menettänyt huumorintajuaan, sillä hän kertoo toipumisestaan seuraavaa:

– Kävelyni on parantunut normaalin kaksivuotiaan tasolle, heh, mutta muuten yritän vain selvitä päivä kerrallaan eteenpäin raatelevien hermokipujen kanssa.

– Kasvojeni arvet ovat hirvittäviä ja toivon todella kovasti, että saisin vanhat kasvoni takaisin. Mutta sitten taas olen todella kiitollinen siitä, että olen elossa, että minulla on huikaisevia ihmisiä ympärilläni ja oloni kohentuu päivä päivältä, Jackson toteaa.

Samalla hän kiittää kaikkia, jotka ovat lahjoittaneet hänelle Gofundme:n kautta. 

Resident Evil: The Final Chapter jäi ilmeisesti viimeiseksi Jacksonin elokuvaksi. Elokuvan tähti Milla Jovovich kirjoitti omalla Facebook-sivullaan, että "oli ihme, että hän selvisi. Kaikki me täällä olemme rukoilleet joka päivä hänen ja hänen perheensä puolesta ja lähettäneet hänelle ajatuksiamme toivoen, että osa myönteisestä energiasta voisi saavuttaa hänet, koska hän todella tarvitsee sitä".

Olivia Jackson.

Olivia Jackson.

Kapkaupungista kotoisin oleva Jackson työskentelee Englannista käsin, ja on naimisissa brittiläisen stunt-kuljettajan David Grantin kanssa.

Jacksonin stunt-kuljettajan uran alkoi vuonna 2011 ja siihen on mahtunut jo monia isoja toimintaelokuvia kuten Avengers: Age of Ultron, Guardians of the Galaxy, Star Wars VIII: The Force Awakens ja Mad Max: Fury Road.

Asiasta kertoivat mm. People sekä Daily Mail. Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan varoja hänen toipumisensa edistämiseksi, voit vierailla Gofundme:n sivuilla. Jacksonin Instagram-tilille löydät tästä.