Osastolla oli jo lauantaina vilkasta. Arpoja meni kiitettävään tahtiin. Timo Soanjärvi osti useamman arvan ja voittoja osui jokaiselle ostetulle arvalle. Onnetar oli hänelle todella suosiollinen, sillä hänen kohdalleen voittona osui muun muassa endurokypärä.

Soanjärvi on itsekin pitkän linjan endurokuski. Viime vuonna hän ajoi SuomiCup:issa V50-luokassa sijoittuen hopealle. Päijänteen ympäriajokin on tuttu.

– Ajoin sen 2012, joka oli viimeinen pitkä Päitsi, tarkensi Timo Soanjärvi.

Puhe siirtyi syyskuussa Petäjävedellä järjestettävään Enduron SM-osakilpailuun.

– Järjestävänä seurana toimii Jyvässeudun Enduroseura ja olen kyseisessä kilpailuissa sihteerinä/jokapaikan höylänä. Ei se ole helppoa hommaa, mutta haluan olla mukana. Tämä on jo kolmas kerta, kertoi Soanjärvi kutsuen samalla seuraamaan kilpailuja paikan päälle.

Arpajaisvoittona saatu kypärä otettiin hetkeksi laatikosta esille, mutta Soanjärvi palautti voittamansa kypärän takaisin arpajaisvoittojen joukkoon.

– Haluan omalta osaltani tukea Naisten Enduron EM-valmennusryhmää, selitti Soanjärvi annettuaan kypärän takaisin.

Timo Soanjärvi palautti voittamansa endurokypärän takaisin arpajaisvoittoihin.

Valmennusryhmässä mukana oleva Tuire Aho on koonnut yksiin kansiin Motouutiset.fi:in kirjoittamat jutut, joissa esitellään jokainen Naisten Enduron EM-valmennusryhmän jäsen omassa artikkelissaan. Tämä on ensimmäinen kerta kun Motouutisten julkaisuja on saatavilla paperiversiona.

Ensimmäinen kerta kun Motouutisten julkaisuja on saatavilla paperiversiona.

Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely jatkuu vielä tänään sunnuntaina. Ovet aukeavat kello 10.00 ja sulkeutuvat kello 16.00.

Valmennusryhmän jäseniä voi käydä vielä sunnuntaina tapaamassa heidän omalla osastollaan.