Tässä Kirsi Kainulaisen postaus pieleen menneen aika-ajon jälkeen hänen Facebook-sivultaan:

"Sitä miettii , kun mikään ei riitä...

Kisat jäi ajamatta osaltani eilisen täystuhokonerikon vuoksi!

Kaikki kortit käännettiin viime yönä ja kotiin piti lähteä.

Dijonin rata on hieno ja odotin kovasti kilpailua. Toinen aika-ajo lähti heti ensimmäisestä kierroksesta saakka hyvällä kierrosaikaa ja sitten räjähti mylly totaalisesti. Racing on minun elämä ja tällä hetkellä tuntuu että minulla ei ole mitään! Jumalan selän takana kotoa, taskut tyhjänä... reppu selässä jossa muutama hikinen lumppu.

Kiitos kaikille tukijoilleni!

#telipelioy #kannonromu #rvs #pallasrakennus #oosterveenracing"

Kaikki joukolla auttamaan Kirsiä

Kirsin tallipäällikkö, Oosterveen Racingin Chris Wienen totesi tapahtuneen ja postasi Kirsin sivulle Facebookiin:

"I am speaking here to all friends and supporters of Kirsi Kainulainen. I do not know how this works in Finland, but when a girl puts everything aside to live her dream and make her country big, then someone deserves a fair chance. I would therefore like to call on all fellow countrymen, friends and supporters of Kirsi to support her. Kirsi is a girl who really cares about her sport and keeps standing between all those fast racing guys. Motor racing is a very difficult sport and also costs a lot of money. When you as a girl go all alone travel everywere to go motor racing in a men's dominated sports world, you earn deep deep respect. Be proud of Kirsi and help her finish the season by transferring at least fifty euros to her IBAN number FI 60 5068 0620187334 in name of KIRSI KAINULAINEN, because she just deserves it! Everyone who pays a minimum of 50 euros will receive a permanent memory at the end of this season," Chris Wienen lupaa.

Pikaisesti suomennettuna Wienen kertoo puhuvansa kaikille Kirsin ystäville ja kannattajille.

"En tiedä, miten tämä toimii Suomessa, mutta kun nainen pistää kaiken muun sivuun elääkseen unelmaansa ja tehdäkseen maalleen kunniaa, niin hän ansaitsee reilun mahdollisuuden. Siksi haluaisin kutsua kaikki hänen maamiehensä, ystävänsä ja kannattajansa tukemaan häntä. Kirsi on nainen, joka todella välittää lajistaan ja pystyy kilpailemaan tasavertaisesti kaikkien noiden nopeasti ajavien miesten joukossa. Moottoriurheilu on hyvin vaikea urheilulaji, ja lisäksi maksaa paljon. Kun naisena menet ja matkustat yksin joka paikkaan kisaamaan miesten dominoimassa maailmassa, ansaitset mitä syvimmän kunnioituksen. Olkaa ylpeitä Kirsistä ja auttakaa häntä saattamaan kautensa loppuun laittamalla vähintään 50 euroa tilille Kirsi Kainulainen, FI 60 5068 06201 87334. Hän todella ansaitsee sen! Jokainen, joka laittaa vähintään 50 euroa, saa kauden päättyessä muistolahjan," Chris Wienen lupaa.

Toimituksen kommentti:

Moottoripyöräurheilu ei todellakaan ole halpa harrastus, ja Kirsi on pannut koko elämänsä peliin tällä kaudella. Tukieuroja on turha odotella muualta kuin sponsoreilta, ja varsin moni kuski repii suurimman osan rahoituksesta selkänahastaan. Niin Kirsikin tekee.

Joten autetaan häntä sopivaksi katsomillamme summilla, joohan?

Kirsi Kainulainen.

Kirsi Kainulainen. Onnellisemmissa tunnelmissa Imatralla heinäkuussa 2018.