Joulutervehdys

Haluan ihan ensiksi toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua.

Menestyksekästä uutta vuotta ja kiitos kuluneesta vuodesta yhteistyökumppanit, tukijat ja ystävät.

On hienoa päättää vuosi 2018 jälleen moniin menestystarinoihin.

Koto-Suomeen tuli taas monen värisiä mitaleita maailmalta. Onnittelut vielä minultakin kaikille hienoista saavutuksista.

Itselläni on ensi kauden valmistelut hyvässä mallissa vaikka työtä on paljon vielä jäljellä. Mutta joka päivä kun vähän pakertaa niin eikös siitä valmista tule.

Onneksi minulla on kavereita, jotka ovat auttaneet pyyteettömästi valtavan paljon. Jopa pienten askareiden hoitaminen avuksi minulle on iso asia, koska vuorokausi on lyhyt aika touhuta.

Ajankäyttö on sellaista tasapainoilua työn, treenaamisen ja ajamiseen liittyvän hommien tekemisen välillä.

Muuta ei paljoa ehdi, mutta nyt ajattelin pitää pidemmän joululoman ja tehdä jotain ihan muuta mukavaa. Ainakin kottiin lähen Iisalmeen.
Sama levy kun pyörii liian kauan, niin alkaa jumittamaan jossain kohtaa.

Vuosi 2019 alkaa varmaankin jäärataa vähän pöristellen, ja sitten helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna vuorossa ovat MP-messut, johon pyöräni valmistuu näyttelykuntoon Suzukin osastolle. Siellä on mahdollista käydä minua moikkaamassa ja vaihtamassa kuulumisia kasvotusten.

Maaliskuussa on ajoleiri näillä näkymin Valenciassa.

Huhtikuun lopulla käynnistyy puolestaan Alpe Adrian -sarja Slovakia Ringiltä. Sitä ennen tarkoitukseni on osallistua heti huhtikuun alussa OW Cupin osakilpailuun Assenissa.

Alpe-sarjan kilpailukalenterin näet täältä.

Palataan taas kunhan asiat etenee.

Kirsi

Kirsi Kainulainen.

Kirsi Kainulainen.