Treenit loppuivat vähän kesken. Pari viimeistä settiä alkoi tuntua paremmalta, kun muuten oli sellaista pakolla tekemistä kaikki 3 päivää. Vaikka miten yritin löytää rentoutta ajamiseen, niin jokin jäkitti vastaan.

Pyörään teimme vasta tänään isompia muutoksia jousituksen suhteen ja sekä aika että tuntuma paranivat. Aikaisemmin en halunnut muuttaa mitään, kun piti pystyä ajamaan ensin edes jonkin sortin aika.

Seuraavaksi on vuorossa parin viikon huili / työrupeama ennen seuraavia kisoja, jos sieltä alkaisi se vauhti löytymään.

Takki on aika tyhjä viime ajoista, kun tuli ennen reissua yötä päivää tehty hommia että saisi paletin kasaan. Kyllä se tällainen ADHD:kin hyytyy, kun ruuvia kiristetään tarpeeksi.

Kirsi Kainulainen Valenciassa. Kuva: Ad Kievit.

Kirsi Kainulainen Valenciassa. Kuva: Ad Kievit.

Pyörä tuntui hyvältä, ainoa ongelma on, että keula jäi edelleen kysymysmerkiksi, kun minulla on pyörässä ensimmäistä kertaa kaasukeula käytössä. En ehtinyt saada kunnollista luottoa siihen. Se tarkoittaa sitä, että on testattava lisää. Emme saaneet myöskään tiedonkeruuta hyödynnettyä kun tietokone ei suostunut kommunikoimaan pyörän kanssa.

Itselleni voisin antaa arvosanaksi näistä päivistä 7+ , toivotaan että Assenissa alkaisin jo päästä enemmän kärryille tästä RR:sta

Kiitos Hessel Vd Glind kun teit hyvää työtä.

Palataan taas #31 Kirsi

Kirsi Kainulainen Valenciassa. Kuva: Ad Kievit.

Kirsi Kainulainen Valenciassa. Kuva: Ad Kievit.