Tänä vuonna Ilmatar teki tepposet suomalaisille motoristeille. Vielä viikko sitten ajeltiin upeassa kevätsäässä, mutta kun nyt katsoo ulos, niin suurimmassa osassa Suomea ajokeli on lievästi sanoen haastava tai jopa mahdoton. Näillä leveysasteilla se ei toki ole mitenkään yllättävää. Jos ei ole pyörässä piikkirenkaita, eikä pääse ajelemaan, niin nyt voi hyvillä mielin kääntää katseensa vaikka Kuopioon, sillä siellä on nyt viikonloppuna MP-näyttely.  Tai sitten voi olla muuten hengessä mukana näin Kansainvälisenä Naismotoristien päivänä ja odotella ajokelejä.

Kasvava joukko

On ilo huomata, että moottoripyöräileviä naisia on yhä vain enemmän. Tänä päivänä jo mopomiiteissä näkee nuoria naismotoristin alkuja matkassa omilla ajokeillaan. Tämä on hyvä suunta ja moottoripyöräteollisuuden on nyt viimeistään aika ottaa meidät naismotoristit varteenotettavana asiakasryhmänä. Valitettavasti vieläkin asenteissa on toivomisen varaa, mutta kuten aina, asiakas äänestää jaloillaan ja menee sinne, mistä saa asiallista palvelua sukupuoleen katsomatta.

Tähän asti Kansainvälinen Naismotoristien päivä on ollut suurin kansainvälinen naismotoristeille suunnattu tapahtuma, mutta kuten olemme jo aikaisemmin kertoneet, meneillään on WRWR (Woman Riders Word Relay), eli naismotoristien voimin maailman ympäri kiertävä viestikapula. Tähän mennessä WRWR -viestikapula on kiertänyt jo 66 päivää lähes 30 Euroopan maassa ja tänään 67. ajopäivänä viestikapulaa viedään Ruotsin Hässleholmista Boråsiin.

Suomeen viestikapula saapuu 1Turun satamaan 12.5. Huomiseen 5.5 asti on aikaa rekisteröityä ajoreiteille Suomessa, ja näille reiteille kaivataan naisia Road Kapteeneiksi. Jos ajoryhmän vetäminen kiinnostaa, niin ota pikaisesti yhteyttä WRWR:n Suomen Ambassadoriin Pirjo Kivimäkeen: pirjo.k@gmail.com

Pidetään naismotorisiten puolesta lippu korkealla, turvallisia kilometrejä ja "Just ride"!

Aiheesta aiemmin: 

Tänään vietetään Kansainvälistä Naismotoristien päivää jo 12. kerran

Naismotoristien voimin maailman ympäri ajettava viestikapula tulossa Suomeen, ilmoittautuminen mukaan viimeistään 5. toukokuuta

Moottoripyöräilevät naiset ovat onnellisempia ja seksikkäämpiä!