Itselläni oli myös kunniatehtävä olla julkistamassa Dream Big -kirjaa Lahden Sibeliustalolla, johon oli koottu paljon hienosti menestyneitä naismoottoripyöräilijöitä tai lajin eteen uraa uurtavina työskennelleitä naisia.

Kirjasta tuli yksi muisto tuonnemmaksi itselleni, on mahtavaa joskus “eläkkeellä” pysähtyä selaamaan juttuja menneestä.

Elokuun lopulla ajettiin Alpe Adrian kauden toiseksi viimeinen osakilpailuviikonloppu Rijekassa Kroatiassa. Kauden päätösviikonloppu ajetaan syyskuun lopulla Tšekin Mostissa.

Olen tällä hetkellä sijalla 11. pisteissä, 39 pisteitä saaneen kuljettajan joukossa, ja niinpä tavoiteltavaa on siis viimeiseen kilpailuviikonloppuun, että saisin nimeni top 10 listalle.

Rijekassa oli epäonnea ja onnistumisia myös matkassa. Lauantaina tuli kisan keskeytys sähkövian vuoksi.

Sunnuntaina kahdeksas sija oli iloinen saavutus, kun lähtöruutu oli huonosti menneen aika-ajon jälkeen 21:s. Hyvää tekemistä koko nousujohteisen kisan aikana.

Kisan jälkeen Sunnuntaina pistettiin nokka kohti Hollannin tukikohtaa mekaanikon kotikulmille, ja tiistaita vasten yöllä saavuttiin sinne. Aamulla heti pyörän kimppuun, ja moottori osiksi ja ripeä huolto ennen seuraavaa OW Cupin osakilpailua, joka ajetaan 14. syyskuuta lauantaina Assenissa.

Maanantaina lähden matkaan, koska viimeistelyhommat odottaa pyörässä vielä ennen varsinaista kisaviikonloppua.

Muun muassa pyörä täytyy viedä penkkiin uudelleen tarkistettavaksi ja säädettäväksi huollon jäljiltä, tiistai on sille varattu. Keskiviikkona vielä loput jutut, ja sitten vain keskittymään kisaviikonloppuun, joka käynnistyy tuttuun tapaan ensin vapailla harjoituksilla ja siitä sitten etenee normaalin kaavan mukaan aika-ajolla ja itse kilpailulähdöillä.

Kiireisenä ja reippaana tämä urheilu pitää, mutta tähän on tottunut ja saanhan minä tehdä sitä mitä todella haluan.

Arki koostuu paljolti vain samasta kaavasta; töihin ja töistä treenaamaan. Yritän myös parhaani mukaan hoitaa sponsoriasioita ja käydä ihmisiä moikkaamassa kasvotusten. Tietenkin ketkä asuvat kauempana, niin aikataulullisesti heidän tapaaminen ei ole mahdollista, mutta viesteillä muistan heitäkin. Ihmiset ketkä ovat ympärilläni kulkemassa tätä matkaa, ovat minulle tärkeitä ihmisinä ja arvostan todella paljon tukeanne.

Kilpailukauteni jatkuu Alpe Adrian -sarjan viimeisen osakilpailun jälkeen vielä yhdellä OW Cupin kisalla lokakuussa.

Palataan taas, mukavaa alkanutta syksyä!

#31 Kirsi