16. joulukuuta vuonna 1969 perustetetun seuran toimintaa esiteltiin 150 juhlavieraalle historiagaalan kautta. Sen avulla seuran tapahtumia käytiin läpi vuosikymmenten mittaan. Historiikin oli kirjoittanut Ari Hänninen.

Muiden palkintojen ja muistamisten lisäksi jaettiin vielä kahdeksan seuran Elämäntyö-palkintoa, joiden saajina olivat Ari Pirinen, Jarmo Toivonoja, Sauli Nordling, Marko Tarkkala, Kari Tiainen, Raimo Heikkilä, Jyri Tengman ja Minna Jokinen.

Tengmanille luovutettiin tilaisuudessa myös Suomen Moottoriliiton Kultaisen ansiolevyke, joka voidaan myöntää seuran ja liiton vastuunalaisissa luottamustehtävissä vähintään 30 vuotta erittäin ansiokkaasti toimineelle henkilölle.

Kahvakoplan nimi on helpoimmin yhdistettävissä menestyneeseen kilpailutoimintaan, hyvinä esimerkkeinä maailmanmestarit Kari Tiainen ja Mika Ahola. Seura on myös tunnettu hyvin järjestetyistä kilpailuista aina aina enduron MM-osakilpailuita ja road racingin PM-osakilpailuita myöten.

Vuosiin mahtuu paljon muutakin: uraa uurtavaa liikenneturvallisuuskasvatusta ja matkamotoristien kokoontumisajoja sekä paljon muuta.

Terveisensä tilaisuuteen toivat mm. Moottoriliiton puheenjohtaja Tapio Nevala sekä Riihimäen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Miia Nahkuri.

Asiasta kertoi Aamuposti.