– Meatmen MC Deboned on valtakunnallinen lihamiesten kerho, joiden jäsenet ovat vahvasti sidoksissa lihateollisuuteen. Kerhon tarkoituksena on edistää ja ylläpitää sekä yhdistää lihateollisuudessa työskentelevien henkilöiden, mukaan lukien heidän perheenjäsentensä moottoripyöräharrastusta ja koota heidät yhteisen harrastuksen pariin, aloitti selittämään Jalasjärveltä kotoisin oleva Meatmen MC Deboned -kerhon varapresidentti Marko Römpötti.

– Kerho on perustettu 2006. Perustajina olivat kerhon tämänhetkinen presidentti Martti "Mara" Pauniranta yhdessä Ari Åkeströmin kanssa. Ajatus lähti lihateknikoiden koulutuspäivillä, jolloin huomattiin, miten paljon meidän keskuudessa on moottoripyöräilijöitä. Lopulta perustajajäseniä oli kahdeksan. Itse liityin kerhoon vuotta myöhemmin ja tällä hetkellä jäseniä on noin 50 ympäri Suomea. Suurin osa jäsenistä on miehiä, mutta muutaman nainenkin jäsenistöstä löytyy, jatkoi Römpötti.

Meatmen MC Deboned -kerhotunnus kertoo kaiken oleellisen.

Meatmen MC Deboned -kerhotunnus kertoo kaiken oleellisen.

– Kerho järjestää vuosittain vuosikokouksen ja kokoontumisajon sekä viikko juhannuksen jälkeen järjestetään Summert Tour, joka tänä vuonna suuntautuu Ahvenanamaalle. Vuosittain osallistumme myös muidenkin järjestämiin tapahtumiin kuten esimerkiksi Liedon motoristikirkkoon, Hymyilevän motoristin kevätpäivään ja tänä vuonna Yyterimeetingin yhteydessä järjestettävään Hyväntekeväisyys Run'iin.

– Vaikka suurin osa jäsenistä ajaa isoilla matkapyörillä, niin kaikki lihateollisuudessa työskentelevät henkilöt, moottoripyörämerkistä riippumatta ovat tervetulleita. Meihin voi ottaa yhteyttä kerhon sivujen kautta: http://meatmen.fi , kertoi Meatmen MC Deboned -kerhon varapresidentti Marko Römpötti lopuksi. 

Mies itse ajaa Harley-Davidson XR1200 Special Editionilla.