Tervehdys kaikille, ja hyvää alkanutta kevättä kaikesta huolimatta.

Jokainen meistä tietää missä mennään, eikä a tarkempaa tietoa ole kenelläkään milloin tilanne alkaa normalisoitua.

Terveys ja talous – ne kun menevät sekaisin, niin seuraukset saattavat näytellä isoa roolia vielä pitkänkin ajan päästä.

Koitettaisiinko kumminkin puhaltaa yhteen hiileen ja jelpata toinen toisiamme.

Tämä aikakausi on osaltaan sitä MINÄ MINÄ -mallin aikaansaannosta. Virheistä tulisi oppia, mutta paljon näkee sitä, että mennään vaan uudelleen samaan halpaan ja kyllä se on silloin ahneuden saattelema valinta. Toki tämä on minun mielipiteeni vain ja miten asiat minulle näyttäytyvät.

Huhtikuun kilpailut on peruttu, muuta minulla ei ole kertoa tässä kohtaa. Tiedotan kyllä, kun uutta kerrottavaa alkaa kuulua. Ajamista en voi nyt treenata tilanteesta johtuen ja kalustonikin on Hollannissa.

Onhan tuolla maita ja mantuja kulkea itsekseen hienossa kevätsäässä vain mielikuvitus rajana, millaisen kuntopiirin sinä haluat tehdä, vai menetkö vain nauttimaan luonnon voimasta. Eikä tuohon kotijumppaankaan tarvii sen kummempia välineitä kun kehon omalla painolla jo pääsee pitkälle. Kannattaa ainakin kokeilla, kun nyt olis kumminkin päästävä kaavoistaan, kun asiat ei muutu jos ei tee asioita toisin.

Ei tässä oikein muu auta kun pysyä vahvana ja positiivisena. Tehdä sen minkä voi.

Tsemppiä kaikille, kyllä tästä noustaan. Pidetään huolta lähimmäisistämme!

#31 Kirsi