Tarkka lukijamäärä per kuukausi kolmen kuukauden keskiarvolla on 101 000, ja kuukausittainen sivunäyttöjen määrä on 252 000. Lukijalle maksuttoman Motouutiset.fi-uutislehden ensimmäiset jutut tulivat julkisesti luettaviksi 9.9.2013, eli vajaat kaksi vuotta sitten. 

– Lehdellämme on muutama suuri vahvuus. Ensinnäkin uutisia ja niin ollen uutta luettavaa tulee lukijoillemme päivittäin ja pyrimme kattamaan moottoripyöräilyn mahdollisimman laajasti ja tuottamaan monipuolista sisältöä pikku-uutisista pyöräuutuuksista kertomiseen, koeajoihin ja moottoripyörilijöiden henkilökuviin. Käymme myös vierailemassa kokoontumisajoissa ja tekemässä juttua niiden arjesta ja juhlasta, Matias Mäki toteaa. – Olemme saaneet lukijoiltamme kiitosta siitä, että olemme niin lähellä heitä, ja se tietysti lämmittää kovasti. Tuemme myös kaikkia moottoripyörämerkkejä ja erilaisia moottoripyöräilyharrasteen alalajeja.

– Paitsi että uutisia tulee päivittäin, olemme erittäin tiiviisti ajassa kiinni. Lisäksi kaikki sisältömme tulee maksutta kaikkien lukijoidemme saataville. Siten esimerkiksi pyöristä kertovat uutiset, koe- ja tutustumisajot ovat jokaisen luettavissa milloin ja missä tahansa vielä 20 vuoden kuluttuakin.

– Osoitteesta www.motouutiset.fi löytyvä lehti on optimoitu kaikkiin mahdollisiin lukulaitteisiin. On siten aivan sama, lukeeko sitä älykännykällä, tabletilla tai pöytätietokoneella. Sivusto on täysin skaalautuva ja näyttää aina hyvältä ja on helppolukuinen päätelaitteesta riippumatta, Matias Mäki pohtii.

– Jatkamme lehden kehittämistä ja monipuolistamista koko ajan. Teimme vuosi sitten lukijatutkimuksen, joka saa jatkoa taas tänä syksynä, ja siinä lukijat myös linjaavat, mitä lehdeltämme odottavat ja yritämme vastata kaikin tavoin esiintuleviin asioihin.

Motouutiset.fi ilmestyy pelkästään internetissä. Lehti julkaisee päivittäin alan uutisia, lisäksi se julkaisee sähköpostiin tilattavaa uutiskirjettä kerran viikossa.