– Haluan olla mukana tässä kampanjassa, koska haluan saada jotain positiivista hänen kuolemastaan. Jos voimme estää onnettomuuden ja estää jonkun perhettä kokemasta saman, David ei kuollut turhaan, David Holmesin äiti kertoo oheisella videolla motiiveistaan.

David kuoli onnettomuudessa A47 tiellä Norfolkin kreivikunnassa Itä-Englannissa. Oheinen video Davidin kypäräkamerasta julkaistiin perheen luvalla.

Koska kamera oli kypärässä kiinni, katsoja ymmärtää helposti iskun voimakkuuden. Kuljettajan vauhti oli 157 km/h törmäyshetkellä. Alhaisempi nopeus olisi ehkä voinut auttaa välttämään onnettomuuden.

Suffolkin liikennepoliisin päällikkö Chris Spinks arvostaa perheen päätöstä. 

– Video on shokeeraava, mutta sellainen on kuolemaan johtavien törmäysten todellisuuskin. Näitten onnettomuuksien seuraukset vaikuttavat sekä uhreihin että heidän perheisiinsä. Luulisin, että nämä kuvat ovat riittävän vahvoja, että ne pistävät ihmiset ajattelemaan omaa käyttäytymistään tien päällä ja mikä tärkeintä, muuttamaan sitä oikeaan suuntaan.

Asiasta kertoi 7sur7-lehti. Video Davidin äidin kommenteista sekä onnettomuudesta alla. 

Voit katsoa videon myös täällä.

Huom: Video on ikärajoitettu sisältönsä vuoksi Youtuben sääntöjen mukaan, ja sen voi katsoa vain ikätunnistautumisen jälkeen.

Edit 19.7.2021: Lisätty linkki videoon ja päivitetty itse video sekä lisätty tieto siitä, että katsominen edellyttää ikätunnistautumista.