Päivityksen ominaisuudet pähkinänkuoressa: 

Camera Motion Triggers -liiketunnistin: hyödyntää kameran kiihtyvyyssensoria ja / tai gyroskooppia aloittaakseen / lopettaakseen nauhoituksen vain kun kamera on liikkeellä. Säästää tallennustilaa ja akkua.

USB Power Triggers: Mahdollistaa GoPron start / stop -tallennuksen, kun USB-virtaa on havaittavissa. Mahdollistaa USB-virtatunnistukseen liittyvät toiminnot, kun käytetään esimerkiksi kojelautakamerana.

Liiktetunnistuksen laajennukset: Liiketunnistusta tuetaan nyt kaikissa videomoodeissa, mukaan lukien 360° valinta Maxissa. Myös herkkyysalueessa on parannuksia.

Simplified Live Streaming QR Code: voit ohjelmoida GoPro'si aloittamaan livestriimauksen vain sekunneissa sen jälkeen, kun se on kytketty tiettyyn wi-fi-verkkoon.

Single-Setting/One-Button Mode: yhden painallusnappimoodin valinta, missä voi vain käynnistää tai lopettaa tallennuksen. Tällöin on mahdotonta vahingossa muuttaa kameran asetuksia. Täydellinen käytön yksinkertaistamiseksi ja uusille käyttäjille.

Uusia valotustapavalintoja: aseta ajastettu valotuksen lukitus ja minimi suljinnopeusvalinta.

Uudet QR Code -kontrollit: Hero 9 Black tukee QR-koodiohjausta 5K ja HindSight tallennuksessa aiemmin julkaistujen lisäksi.

Laitepäivitys on ladattavissa GoPron sivuilta: GoPro.com/Labs.