Kaksikerroksinen Gore-Tex-laminaatti tarjoaa täyden veden- ja tuulenpitävyyden ja on samalla hengittävä. Kestävää polyesteristä pintakangasta on vahvistettu paikoin Cordura 500D -materiaalilla, ja monipuoliset tuuletukset mahdollistavat mukavan ajamisen laajemmalla lämpötila-alueella kuin tavanomaiset vedenpitävällä kalvolla varustetut vaatteet.

Rimo-R- ja Rimorina-pukujen iskunsuojausta voi täydentää erikseen myytävillä Rukka D3O Air XTR -suojilla, joille on puvussa valmiiksi muotoillut taskut. Takeissa on taskut kaksiosaiselle rintasuojalle, selkäsuojalle sekä olka- ja kyynärsuojille, ja housuissa polvi- ja lonkkasuojille.

Rukka Rimorina: naisten mitoilla naisille tehty ajoasu.

Rukka Rimorina: naisten mitoilla naisille tehty ajoasu.

Vaihtoehtoisesti takin alle voi pukea Rukan uuden RPS AFT -suojapaidan, joka on valmistettu hengittävästä ja joustavasta verkkomateriaalista ja sisältää integroidut Rukka D3O Air XTR selkä-, kyynär- ja olkasuojat sekä D3O CP1-rintasuojan. Uutuuspuvut soveltuvat keveytensä ja hengittävyytensä ansiosta myös käytettäväksi erillisenä säänsuojakerroksena kesäajopuvun päällä.

Takeissa on ilmanvaihtoaukot rinnassa, kyljissä, hihoissa sekä selässä. Hihojen kaksiosaiset tuuletusvetoketjut mahdollistavat tavallista monipuolisemman tuuletuksen. Miellyttävän tuntuisen neopreenikauluksen voi sulkea tiukasti kaulan ympärille, ja hihansuissa on vesitiiviit Gore-Tex-mansetit, jotka estävät veden nousemisen hihojen sisään.

Takin sivuilta löytyvät säädöt auttavat varmistamaan optimaalisen istuvuuden, minkä lisäksi hihojen väljyyttä voi säätää sekä kyynärvarresta että olkavarresta. Takeissa on neljä taskua: Kaksi vetoketjutaskua edessä alhaalla, yksi suuri tasku selkäpuolella sekä läpinäkyvä vetoketjullinen tasku kartalle tai aikakortille toisessa hihassa.

Housuissa on neljä vetoketjullista taskua, ja reisissä on tuuletusaukot sekä etu- että takapuolella. Takamuksessa on Rukka Air Cushion System, joka muodostaa ilmatyynyn istuinta vasten ja vähentää epämukavaa kondensaatiota. Housut voi yhdistää takkiin tai RPS AFT -suojapaitaan vetoketjulla.

Rukka Rimo-R.

Rukka Rimo-R.

Naisten Rimorina-takki on saatavilla harmaa-kelta-mustana tai harmaa-mustana punaisin yksityiskohdin ko’oissa 34–50. Miesten Rimo-R-takista on saatavilla samat värit sekä lisäksi harmaa-musta-sininen, koot 44–66. Molemmat housut ovat saatavilla mustina harmain yksityiskohdin, kokoina naisilla 34–50 (lyhyempi lahje), 34–46 (normaali lahje) sekä 36–42 (pidempi lahje), miehillä 48–66 (lyhyempi lahje), 46-66 (normaali lahje) sekä 48-66 (pidempi lahje).

Asun suositusvähittäishinta: Rimo-R ja Rimorina takit 599 euroa, Rimo-R ja Rimorina housut 479 euroa.