Onhan se totta, että sanapari "Route 66" herättää motoristissa tunteita. Samalla jo kuulee Harley-Davidsonin pärähtävän käyntiin. Ehkä tätä on odotettu?

Route 66 -tuoksukokoelmassa on kolme maskuliinista tuoksua seikkailunhaluisille. Ne perustuvat markkinoiden kolmeen suosituimpaan tuoksutrendiin, ja ovat saatavilla Suomesta lokakuusta 2021 alkaen.

"Ajat moottoripyörälläsi vanhojen autonromuttamoiden ja tienvarsikuppiloiden ohi. Pikainen pysähdys baarissa ja yksi juoma, sitten kaasu pohjaan ja matka kohti Grand Canyonia jatkuu. Ääretön vapauden tunne ja seikkailunhaluinen elämäntyyli – niitä symboloi ikoninen Route 66 -maantie Yhdysvalloissa", hehkutetaan Route 66 - tuoksujen tiedotteessa.

"Amerikkalaisen Route 66 -lifestylebrändin uusi tuoksukokoelma edustaa tätä autenttista elämäntyyliä. Kokoelman tuoksut on nimetty Route 66 -reitin etenemisen mukaan."

Alla valmistajan kuvaukset uusista tuotteista.

Easy Way of Life

Easy Way of Life tihkuu seikkailun ja vapauden tuoksua ja edustaa matkan alkupistettä. Alkutuoksun bergamotti tarjoaa aromaattisen raikkauden, kunnes sydäntuoksu tuo tullessaan palo verde -puun mausteisuuden. Tuoksun viimeistelee viileä, yrttimäinen laventeli.

Alkutuoksu: bergamottiöljy. Sydäntuoksu: palo verde -puu. Pohjatuoksu: laventeliöljy.

aromaattinen – mausteinen – maskuliininen

Maskuliinisen aromaattinen fougére-tuoksu, jossa yhdistyvät moderni raikkaus ja hedelmäinen, hieman mausteinen dynaamisuus.

The Road to Paradise is Rough 

Route 66: The Road to Paradise is Rough -tuoksu.

Route 66: The Road to Paradise is Rough -tuoksu.

The Road to Paradise is Rough -tuoksuun on säilötty matkailtojen unohtumattomat muistot kohtaamispaikoilta musiikin ja hyvän ruoan ja juoman parissa.

Alkutuoksu: omena. Sydäntuoksu: musta nahka. Pohjatuoksu: laventeli.

metsäinen – aistikas – maskuliininen

Itämainen sävähdys yhdessä pehmeän metsäisen vaniljan ja myskin kanssa luovat houkuttelevan tuoksun heille, jotka haluavat tuoksuunsa sekä aistikkuutta että maskuliinisuutta.

From Coast to Coast

Route 66: From Coast to Coast -tuoksu.

Route 66: From Coast to Coast -tuoksu.

From Coast to Coast -tuoksu muistuttaa matkan päättyessä kaikista villeistä tarinoista, joita tuoksua kantava seikkailija kertoo. Alkutuoksun raikkaat sävyt tulevat yhdistelmästä sitruunaa, ananasta sekä vihreää omenaa. Sydäntuoksussa raikkaus kohtaa viileän laventelin ja vesimäisen liljan. Tuoksu kulminoituu metsäiseen yhdistelmään setripuuta, meripihkaa ja tonkapapua.

Alkutuoksu: sitruuna, ananas, vihreä omena. Sydäntuoksu: laventeli, liljat. Pohjatuoksu: setripuu, meripihka, tonkapapu.

raikas – sporttinen – maskuliininen

Tuoksu vakuuttaa sporttisella raikkaudellaan sekä vivahteikkailla tuoksusävyillään yhdistettynä metsäisen maskuliiniseen jälkituoksuun.

Kuten kuvista näkyy, pakkaukset ovat omaleimaisia ja varsin maskuliinisiä ja symboloivat vapauden kaipuuta ja seikkailua. Ikoninen Route 66 -tunnus on tuttu valtatien eri kohtaamispaikoista ja monesta muustakin asiasta.

Suositushinnat: Route 66 Easy Way Of Life Eau De Toilette 100 ml, 10,90 e. Route 66 The Road To Paradise is Rough Eau De Toilette 100 ml, 10,90 e. Route 66 From Coast To Coast Eau De Toilette 100 ml, 10,90 e.

Uutuudet ovat saatavilla lokakuusta 2021 alkaen valituista Prismoista ja K-Citymarketeista.