Pichi X2

Pichi X2 kulkee helposti mukana.

Pichi X2 on monitoimityökaluksi todella pienikokoinen ja kevyt. Se painaa vain 44 grammaa. Laite on 11 kuukauden suunnittelutyön ja testauksen tulos.

Keveys selittyy sillä, että Pichi on valmistettu ensiluokkaisesta 5-laadun titaanista, joka on vahvaa, kestävää ja ruostumatonta.

Pichi X2

Pichi X2:sta voit käyttää näiden mutteri- ja pulttikokojen kanssa.

Pichin kehittäjät selvittivät, mitkä ovat ne tarpeet, joihin monitoimityökalua useimmin tarvitaan, ja mitä toimia sen halutaan kattavan, ja kehittivät Pichiä sen mukaan. Sitä voi käyttää muun muassa veitsenä, mutterinvääntimenä, ruuvimeisselinä, pienikokoisena sorkkarautana ja pullonavaajana.

Toiminnot integroitiin yhteen työkaluun, joka pyrittiin samalla valmistamaan pienikokoiseksi, kevyeksi ja kestäväksi. Sellaista vempelettä on helppo kuljettaa aina mukanaan, varsinkin, kun se ei vie liikaa tilaa.

Pichi X2:n vääntöavaintyökalu sopii yli 20 pultti- ja mutterikoolle, joten et tarvitse muita työkaluja, kun pidät sen mukanasi, valmistaja väittää

Pichi X2

Nämä kiintoavaimet korvaat Pichillä.

Pichin veitsiosassa on vaihdettava on No 11 kirurginen terä. Laitteen mukana tulee kolme terää.

Ruuvimeisselin hahlo on magnetisoitu, jotta valittu terä pysyy hyvin paikallaan. Käsittääksemme ruuvimeisselin terät eivät tule mukana, mutta Pichissä voi käyttää normaaleja 1/4 tuuman vääntiöllä varustettuja teriä.

Tällä hetkellä Pichi X2 on hankittavissa Kickstarter-joukkorahoituspalvelun kautta. Toimitukset alkavat toukokuussa 2022.

Pichi X2

Pichi X2:n kanssa voi käyttää 1/4 tuuman vääntiöllä varustettuja ruuvimeisselin teriä.

Halvimmillaan Ichin ja 3 terää saat 79 eurolla, ja jos haluat lisäksi nahkakotelon, hinta on 95 euroa.

Hankkeen toteutuminen näyttää lupaavalta, sillä se on ylimerkitty moninkertaisesti. Tavoitteena oli 3125 Kanadan dollaria, ja Pichi on kerännyt jo 60 198 sikäläistä taalaa, hanketta on jäljellä vielä 35 päivää.

Pichin Kickstarter-sivulle pääset tästä. Oheisen videon, jossa selvennetään työkalun rakennetta ja ominaisuuksia, voit katsoa myös täällä.