Rukka Comforina.

Rukka Comforina.

Joustavan Cordura Stretch 500D -materiaalin ansiosta pukujen istuvuus on huippuluokkaa. Kestävä ja joustava materiaali on mukavuustekijä ja edistää turvallisuutta: puku ei kiristä, rajoita liikkeitä tai muutenkaan vie huomiota pois olennaisesta. Hankaukselle alttiit kohdat on vahvistettu kestävällä Cordura 500D -materiaalilla.

Puvut ovat monipuolisesti säädettävissä. Hihansuissa ja takin helmassa on tarranauhasäädöt, ja hihassa on käsivarren kohdalla kolmiportainen kiristys. Housuissa on kiristettävä vyötärö sekä tarranauhalla säädettävät vetoketjulliset lahkeensuut, jotka on helppo asettaa saappaiden päälle.

Joka sään ajopuvun olennaisimpiin ominaisuuksiin kuuluu veden- ja tuulenpitävyys, josta Comfo-R- ja Comforina-puvuissa huolehtii Goretex-kalvo päälliskankaan alla. Kalvo takaa täyden vedenpitävyyden päästäen silti kehon tuottaman kosteuden haihtumaan.

Rukka Comfo-R.

Rukka Comfo-R.

Kaulus on pehmeää neopreeniä ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Kaulukseen on lisäksi integroitu joustava Goretex-kauluri, jonka voi haastavissa sääolosuhteissa asettaa kaulan suojaksi.

Tuuletus- ja eristysratkaisut mahdollistavat pukujen käytön laajalla lämpötila-alueella. Matalia lämpötiloja varten puvuissa on irrotettavat lämpövuorit 60 gramman vanulla. Lämpötilan noustessa on takin kylkiin ja selkään sekä housujen reisiin sijoitettujen tuuletusaukkojen avulla mahdollista tehostaa ilmanvaihtoa ja viilentää kehoa.

Comfo-R-pukuun sisältyy Rukka D3O Air All Back XTR Lvl 1 -selkäsuoja sekä Rukka D3O Air XTR Lvl 2 olka-, kyynär-, lonkka- ja polvi-/säärisuojat. Comforina-pukuun sisältyy Rukka D3O Air XTR Lvl 1 -selkäsuoja sekä D3O LP1 Lvl 1 olka-, kyynär-, lonkka- ja polvisuojat.

Rukka Comfo-R.

Rukka Comfo-R.

Takeissa on tärkeitä pientavaroita varten edessä kaksi vetoketjutaskua ja sisäpuolella kaksi vesitiivistä taskua, joista toisessa on erillinen paikka puhelimelle. Lisäksi housuissa on kaksi vetoketjullista taskua.

Ajomukavuutta etenkin pitkillä matkoilla edistää housujen takamukseen integroitu Rukka AirCushion -järjestelmä, joka muodostaa ohuen ilmatyynyn istuinta vasten toimien pehmusteena ja ehkäisten epämiellyttävää kondensaatiota. Antiglide system puolestaan estää liukumisen pyörän satulalla.

Takki ja housut myydään erikseen. Miesten Comfo-R-takissa on tarjolla koot 46–66, housuissa koot 46-66 (C1,lyhyt), 46-66 (C2,normaali) ja 46-60( C3,pitkä). Naisten Comforina-takissa koot 34–50, Comforina-housuissa koot 36–50 (C1), 34–50 (C2) ja 36–42 (C3).

Hinnat: Comfo-R takki 599€, Comfo-R housu 499€, Comforina takki 559€ ja Comforina housu 459€.

Rukka Motorsport -jälleenmyyjät löydät osoitteesta www.rukkamotorsport.com.

Rukka Comforina.

Rukka Comforina.