Uudet moottoripyörätakit ja -housut laajentavat Rukan Touring-mallistoa ja Gore Tex-kalvon ansiosta vaatteet ovat sekä täysin tuulen- ja vedenpitäviä että hengittäviä.

Trave-R- ja Traverina-takit

Rukan Touring-sarja on suunnattu moottoripyöräilijöille, jotka arvostavat turvallisuutta, toimivuutta ja mukavuutta pitkillä ja lyhyemmillä matkoilla. Turvallisuus on otettu vaatteissa huomioon. Trave-R- ja Traverina-takkien olkapäät ja kyynärpäät on vahvistettu kulutusta kestävällä Cordura 1500D - kankaalla. Trave-R-takissa olkapäitä ja kyynärpäitä suojaavat lisäksi Rukka D3O Air XTR Level 2 suojat, jotka antavat iskusuojauksen heti, kun törmäys tapahtuu. Traverina-puvussa on D3O LP1 Level 1 olkapää- ja kyynärsuojat, joilla on samat ominaisuudet, mutta jotka on erityisesti muotoiltu naisen anatomiaa varten. Ne voidaan päivittää D3O LP2 Pro -Level 2 suojiksi. Molemmissa takeissa on tasku Rukka D3O Air XTR All Back -selkäsuojalle.

Gore-Tex Z-kalvo tekee takeista 100 % tuulen- ja vedenpitäviä sekä hengittäviä. Irrotettavan lämpövuoren ja tuuletusaukkojen ansiosta takit sopivat erinomaisesti käytettäväksi sekä kylmempinä että kuumempina päivinä. Vartaloa myötäilevä istuvuus lisää ajomukavuutta ja takkien istuvuutta voi säätää edelleen hihansuista ja takin helmasta.

Miesten takki Trave-R on saatavana täysin mustana tai mustana hopeisin tai huomiokeltaisin yksityiskohdin. Takista on saatavilla koot 46–66. Traverina naisten takista on saatavilla koot 34–50 ja siinä värivaihtoehtoina ovat punainen, musta, musta hopeisin yksityiskohdin tai musta-huomiokeltaisin yksityiskohdin. Molemmat takit on helppo yhdistää Rukka 4-Roads-housuihin vetoketjulla.

Rukka Trave-R ja Traverina.

Rukka Trave-R ja Traverina.

4-Roads- ja 4-Roads Lady-housut 

4-Roads- ja 4-Roads Lady-housut on varusteltu kulutusta kestävällä kankaalla sekä Gore-Tex Z kalvolla, joka takaa täydellisen tuulen- ja vedenpitävyyden. Nämä housut pitävät sinut lämpimänä irrotettavan sisävuoren ansiosta ja ajomukavuutta lisäävät Rukka AirCushion -pehmusteet, jotka muodostavat ohuen ilmatyynyn istuimen ja takamuksen väliin ehkäisten siten epämiellyttävää kondensaatiota. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen pitkillä ajomatkoilla.

Miesten housuissa on Rukka D3O Air XTR Level 2 lantio- ja sääri/polvisuojat ja naisten versiossa taas D3O LP1 Level 1 lantio- ja polvisuojat, jotka voidaan päivittää D3O LP2 Pro Level 2 -suojilla. Housujen vyötäisillä ja housunlahkeissa on tarranauhasäätö sekä vetoketjut pukemista helpottamassa.

Takit ja housut on CE-sertifioitu AA-luokkaan EN 17092-3:2020 standardin mukaisesti. Housut ovat mustat. Miesten vakiopituisista housuista on saatavilla koot 46–62, lyhyemmistä versioista koot 46–66 ja pidemmistä versioista koot 48–58. Naisilla normaalipituisista housuista saatavilla koot 34–48, lyhyemmistä versioista koot 34–50 ja pidemmistä versioista koot 36–48.

Hinnat

Trave-R: takki 529,00 €, takki D1-mitta 579,00 €. 4Roads housut: 429,00 €.

TraveRina: takki 529,00 €. 4Roads Lady: housut 429,00 €.

Lisätietoja ja jälleenmyyjät löydät täältä. Rukka löytyy MP23-messuilta osastolta 6F2 (Halli6).