EICMA:ssa huomioni kiinnittyi vitriiniin, jossa oli kypärä, johon "satoi vettä". Vesi juoksi kypärän visiiristä, kuin "hanhen selästä", pitäen visiirin kirkkaana. Mistä on kysymys?

Visiodry:n keksijä, David Portet esitteli tuotetta ja demonstroi aurinkolasien avulla, miten Visiodry toimii. Hän ruiskutti pullosta vettä laseille, joista vesi putosi pisaroina pois. Se oli vaikuttavaa.

– Visiodry:n avulla lasiin/visiiriin tulee erittäin vettähylkivä pinta. Muut markkinoilla olevat vettähylkivät tuotteet alkavat toimia vasta vauhdin noustessa yli 50km/h, mutta Visiodry toimii tihkusateellakin, myös paikalla oltaessa, selitti Portet.

– Mikropisarat, jotka muodostavat sumun, ovat vaikeimpia poistaa. Visiodry suojaa ja pitää visiirin täydellisen kuivana kaikissa olosuhteissa, myös silloin, kun sumu tiivistyy vedeksi visiirin pinnalle, Portet jatkoi.

– Visiodry luo suojaavan mattapinnan, joka toimii yhtälailla visiireissä kuin silmä- tai laskettelulaseissa ja sillä voi suojata esimerkiksi kameran linssin. Tuote ei vahingoita lasien kehyksiä, kypärää tai kameran komponentteja.

– Tuote on tarkoitettu käytettäväksi pintojen ulkopuolella, se ei suojaa visiirin sisäpintaa höyrystymiseltä. Usein on myös kysytty, suojaako Visiodry hyttysiltä, niin siihenkin vastaus on, ei suojaa. Mutta harvoin sateella hyttyset ovat riesana, Portet naureskeli.

Visiodry:n keksijä, David Portet.

Visiodry:n keksijä, David Portet.

Kuinka tuotetta käytetään?

– Ensin visiiri tai kulloinenkin pinta on puhdistettava huolellisesti. Tuotetta ruiskutetaan noin 10 senttimetrin päästä ja annetaan kuivua rauhassa 30-60 sekuntia. Mitä paksummin Visiodry:ta suihkuttaa, sen vettähylkivämpi pinnasta tulee, selitti Portet demonstroiden samalla tuotteen käyttöa. Oli selvästi nähtävissä, kuinka tuote kuivui lasin pinnalla.

Kuinka kauan vettähylkivä vaikutus kestää?

– Jos suojattuun pintaan ei koske, niin vaikutus kestää parhaimmillaan jopa kuukauden, vakuutti Portet.

Tämä on uusi tuote. Joko sitä voi ostaa Suomesta?

– Meillä on neuvottelut meneillään Duellin kanssa. Toivomme, että tuote saadaan sitä kautta myyntiin myös Suomeen. 25-30 kappaleen eriä voidaan toimittaa jo nyt yksityisille kuluttajille, lupasi Visiodry:n keksijä David Portet.

Visiodry on kätevassa, pienessä suihkepullossa, joka kulkee helposti mukana.

Visiodry on kätevassa, pienessä suihkepullossa, joka kulkee helposti mukana.

Näkemämme esittely oli hyvin vakuuttava ja odotamme innolla, että pääsemme kokeilemaan Visiodry:ta ensi keväänä.

Visiodry kotisivut löytyvät täältä