Tälläkin viikolla on uutisoitu, miten Aasian kaupungeissa ilmanlaatu on heikentynyt hengenvaaralliselle tasolle. Ilmanlaadun suhteen Suomessa ei onneksi ainakaan vielä olla noin synkeissä lukemissa, mutta keväisin siitepölyt aiheuttavat joillekin pahoja hengitysteiden ongelmia.

Naroo on korealainen, vuonna 2002 perustettu yritys. Se on kehittänyt kypärähupun, joka suodattaa ilman epäpuhtauksia.

Naroon MICRONET-suodatuskangas estää jopa 99 % erittäin hienoista pölyhiukkasista, siitepölystä ja muista haitallisista hiukkasista päätymästä keuhkoihin. Hiukkaset voivat pienimmillään olla jopa vain 1,7 μm (40 kertaa pienempiä kuin hiekanjyvät). Säädettävä nenäklipsi parantaa suodatuskykyä ja vähentää visiirin huurtumista.

Puolikypärähuppu, joka ehkäisee visiirin tai ajolasien huurtumisen. Lisäksi suun edessä on vetoketju, jolloin ei tarvitse riisua kypärää esimerkiksi juodessa.

Puolikypärähuppu, joka ehkäisee visiirin tai ajolasien huurtumisen. Lisäksi suun edessä on vetoketju, jolloin ei tarvitse riisua kypärää esimerkiksi juodessa.

Naroon F3H- ja F3F-kompressorit tarjoavat saman suodatustehokkuuden ja -ominaisuudet, ja niiden Tactel-kangas on kevyt, hengittävä ja tuulenpitävä. Se imee kosteuden ja haihduttaa kosteuden pois iholta, luoden viileän tunteen moottoripyöräillessä. Naroon kypärähuput säilyttävät muotonsa ja pölyhiukkasten suodatuskykynsä jopa 100 pesukerran jälkeenkin.

Naroo kypärähuppu suodattaa jopa 99 %  pölyhiukkasista, siitepölystä ja muista haitallisista hiukkasista

Naroo kypärähuppu suodattaa jopa 99 % pölyhiukkasista, siitepölystä ja muista haitallisista hiukkasista

Naroo F9F -kypärähuppu on tehty viileämmille keleille. Se on valmistettu Tactel-kankaan ja fleecen yhdistelmästä ja suunniteltu pitämään lämpimänä jopa kovimmissa pakkasissa. Joustava, ihonmyötäinen rakenne estää kypärähuppua liukumasta silmien yli tai pois päästä, kun kypärää laitetaan päähän tai otetaan pois päästä.

F9F malli on suunniteltu käytettäväksi viileämmissä olosuhteissa.

F9F malli on suunniteltu käytettäväksi viileämmissä olosuhteissa.

Naroo valmistaa kypärähuppujen lisäksi maskeja ja "naamareita" useisiin eri urheilulajeihin. Heidän kotisivuilleen pääset tästä.  

Aiheesta aikaisemmin:

PERJANTAI 10.11.2023 13:56

Kaikki juttumme Milanon EICMA 2023 -messuilta löydät täältä

TORSTAI 28.7.2022 12:30

Finnsvala Oy, suomalaistakin suomalaisempi motoristien huippualusasujen valmistaja