Uniq Cycle Soundsin Premier Edition kaiutin- ja vahvistinjärjestelmässä on 600 watin huipputehon tuottava minikokoinen vahvistin sekä joko kaksi tai neljä vedenpitävää moottoripyöräkäyttöön suunnattua Pioneerin kaiutinta.

Mukana tulee myös johdotus, joten järjestelmän hankkivat voivat asentaa paketin itse tai viedä sen asennettavaksi asiantuntijalle. Kaiuttimet saa asennettua useimpien moottoripyörien 7/8 - 1,5 tuuman väleihin mahtuviin ohjaustankoihin.

Systeemi asennettuna.

Systeemi asennettuna.

Järjestelmiä on erilaisia. Esimerkiksi Classic Editionissa on 300 watin vahvistin ja kaiuttimet, hintaa sillä on normaalisti 349,99 dollaria ja sen voi asentaa moniin Harley-Davidsonin, Hondan, Yamahan, Kawasakin, Victoryn ja Triumphin malleihin, kuten kaikki Uniq Cyclen kaiuttimet.

Platinum Editionissa tehoa luvataan myös 600 wattia, ja siinä on vedenpitävät 600 watin Kicker-kaiuttimet. Tällä hetkellä pakettia myydään 499,99 dollarin hinnalla, kun se normaalisti maksaa 799,99.

Laitteisiin saa ohjaustankoon asennettavan Bluetooth -kaukosäätimen ja matkapuhelimen tai mp3-soittimen voi liittää kaapelilla vahvistimeen.

Kaiuttimet saa kuhunkin malliin joko kromattuina, matta- tai kiiltävän mustina. Lisätietoja valmistajan sivuilta. Laitteet valmistetaan Yhdysvalloissa.

Uniq Cycle Sounds, 300 watin järjestelmä mattamustana.

Uniq Cycle Sounds, 300 watin järjestelmä mattamustana.