– Joka kerran, kun löydän harvinaisen pyörän, mietin, miten hyödyntää jokainen sen osa, koska ne ansaitsevat tulla säilytetyiksi. Tästä tuli sitten idea Archaeologist Motorcycle Giniin: säilömällä vanhojen koneiden osia, ja samalla niiden henkeä (spirit) oikeaan viinaan (spirit), antaisin samalla mahdollisuuden muillekin saada maistiaisen tästä klassikkojen atmosfääristä, Uwe Ehringer kertoo sivustollaan.

Minkä tahansa pyörän osat eivät Archaeologist-giniviinan täytteeksi kelpaa. Myytäviä pulloja olivat 1939 Flathead, 1947 Knucklehead ja 1962 Panhead. Ensi erä myytiin loppuun muutamissa tunneissa, mutta Ehringer ottaa jo vastaan uusia tilauksia, Tekniikan Maailma kertoo.

Mielenkiintoista nähdä, millaisten pyörien osia seuraaviin pulloihin on upetettu! Archaeologistin sivuille pääset tästä.

Edellisen ginierän 1939 lättäpään osat olivat peräisin Ehringerin vuonna 1980 löydöksestä. Hän oli ostanut Meksikon sotilaspoliisilta erän Shovelheadeja ja Panheadeja, kun oli löytänyt näiden hylkäämän ison varastoalueen. Autotalleja täynnä pölyä, kuolleita rottia ja vanhojen pyörien osia. Kaupan jälkeen hän oli ollut juuri lähdössä, kun oli huomannut joitakin hyvin harvinaisia vuosimallin 1939 Big Flatheadeja nojaamassa seinää vasten. 

Mies oli ollut hajoamaisillaan innosta, mutta yrittänyt kätkeä sen, ja todennut, että "muuten, ottaisin myös nämä, ehkä puoleen hintaan siitä kuin nuo muut, ne kun ovat tuplasti niin vanhoja kuin ne". Kauppa onnistui.

Myyntipakkaukset ainakin ovat vaikuttavat.

Myyntipakkaukset ainakin ovat vaikuttavat.