28 litran koko on rajallinen, mutta siihen mahtuu kevyesti esimerkiksi työmatkakäytössä tarvittavat tavarat: läppäri ja sen varusteet ja tilaa jää vielä paljon muuhunkin, kuten vaatteisiin, kameroihin, eväisiin jne. Repun pääosasto suljetaan rullaamalla kuten tavaransäilytyspusseissa. Isoimman tilan tilavuus on 23 litraa, ja repun etutaskujen yhteistilavuus on viisi litraa.

Koska reppu on alunperin suunniteltu moottoripyöräkäyttöön, niin se on vedenpitävästä ja kulutusta kestävästä materiaalista valmistettu. Ulkonäkö on makuasia, mutta allekirjoittaneeseen repun ulkonäkö tarkoituksenmukaisine suunnitteluineen tekee vaikutuksen.

Repun magneettipikalukitus, henkilökohtaisten tietojen tasku sekä toimintakameran asennuspaikka näkyvät selvästi tässä kuvassa.

Kun Speedway 28 laitetaan selkään, niin sen edessä oleva magneettinen lukituslaite sulkeutuu itsestään, ja se avataan kääntämällä. Lukituskohta sijoittuu keskelle kuljettajan rintaa, jolloin reppu ja sen hihnat vähiten häiritsevät kuljettajaa.

Repun hihnojen säätäminen käyttökuntoon on äärimmäisen yksinkertaista, siitä video alla tai mikäli se ei näy, voit katsoa sen täällä.

Repun lukituspuolella on pieni tarratasku, joka on merkattu ristillä. Sen sisälle saat laitettua henkilökohtaiset tietosi, joita voidaan sitten hyödyntää ei niin toivottavan onnettomuuden sattuessa.

Tarkoituksenmukaisia yksityiskohtia.

Samaten etupuolella kantohihnassa on valmis kiinnitystelineen pohja toimintakameralle ja toisessa hihnassa Velomacchin logoon kätkettynä paikka putkimalliselle rengaspainemittarille.

Takapuolella on isohkoja taskuja sekä yksi vetoketjulla varustettu leveä tila varsinaisen pääreppuosan lisäksi. Kaikki kiinnitykset ja sulkemiset on hoidettu visuaalisesti mielenkiintoisesti, kannattaa katsoa kuvat. Tämän repun tarkoitusperästä kielii myös se, että missään ei roiku irrallisia hihnoja. Sen sijaan kypärän ripustamista varten on metallinen klipsi.

Kypäränkiinnitysklipsi.

Kuljettajan selkää vasten olevan pehmusteen takana on tila kannettavalle tietokoneelle tai juomanestepakkaukselle, joka on ostettavissa erikseen. Juomapakkauksen letkun saa siististi ujutettua kantohihnan kautta helposti suun ulottuville.

Tietokone- ja juomapakkausosasto.

Hintako? Ominaisuuksiin nähden kohtuullinen 339 dollaria eli 284 euroa kestokäyttöön tarkoitetusta kompaktista, toiminnallisesti hyvin suunnitellusta, hyvännäköisestä ja maastoonkin menevästä repusta. Eri asia on sitten, mihin asti hinta nousee tulleineen, rahteineen ja veroineen, kun sen tilaa Suomeen, sillä Velomacchin tuotteilla ei vielä ainakaan ole suomalaista maahantuojaa.

Repusta kertoi ensin Cycleworld. Velomacchilla on myös muita mielenkiintoisia tuotteita, kannattaa käydä vilkaisemassa heidän kotisivullaan.

Alla repun esittelyvideo.


Velomacchi Rolltop Backpack Features from Velomacchi on Vimeo.

Taskuja.

Vetoketjutasku.

Repun - niin, onko tämä etu- vai takapuoli?

Kiinnirullattava pääsäilytystila.

Henkilökohtaisten lääkintä- ja muiden tietojen tasku.

Velomacchi Speedway 28.