Tällä hetkellä MCCruisen vakionopeudensäädin sopii ainakin KTM:n 1190 Adventureen 1090 Adventure R:ään, Yamahan FJ-09:sään, FZ-09:ään, XSR900:n, XT1200 Ténéréen ja Polaris Ace ATV:hen.

MCCruisen uusi vakionopeudensäädin perustuu yrityksen 20 vuoden kokemukseen jälkiasennettavien vakionopeudensäätimien valmistamisesta globaaleille markkinoille. Yritys myöntää tuotteilleen maailmanlaajuisen takuun, ja on kehittänyt diagnostiikkavälineet etätukeen ja -huoltoon.

Vakionopeudensäätimen käyttö vähentää käden väsymistä ja parantaa kuljettajan mukavuutta. MCCruisen säädin siirtyy pehmeästi manuaalisesta kaasun käytöstä elektroniikan ohjaamaan nopeuden säätöön. Samalla polttoaineenkulutuksen pitäisi pienentyä ja nopeuden pysyä helpommin maltillisen puolella.

MCCruisen säädintä on kehitetty kolmen vuoden ajan. Yrityksen tiedotteessa kerrotaan, että asennusohjeisiin on panostettu, ja TBW on paljon helpompi myös asentaa kuin perinteiset mekaaniset kitit. Yritys silti kehottaa tutustumaan asennusohjeisiin, sekä selvittämään etukäteen, kun järjestelmän asentaa, ja paljonko se maksaa, mikäli sitä ei tee itse.

Lisää malleja on tulossa, mutta me EU-maissa asuvat joudumme vielä odottamaan tämän alueen tyyppihyväksyntää, jonka pitäisi kyllä tulla viranomaisilta joulukuun mittaan.

Asiasta kertoi Farm Equipment. Valmistajan sivulle pääset tästä.