Kuryakyn Saddlebag Cooler

Silloin harvoin kun lämpötila koto-Suomessa nousee yli 20 asteen - ulkomailla ajellessa tietysti useamminkin - Kuryakynin Saddlebag Cooler -kylmäsisälaukut pitävät suosikkinesteesi ja ruokasi sopivan kylminä pidemmänkin matkan.

Kylmäsisälaukut sopivat käytännöllisesti katsoen kaikkiin riittävän suuriin sivulaukkuihin, ja niihin mahtuu kerralla joko 12 pulloa tai 18 tölkkiä + jäät.

Coolereiden ulkomateriaali on UV-suojattua 1200-denierin polyesteriä ja se on varustettu helpon avaamisen takaamiseksi pitkällä vetoketjulla. Sisäkangas on TPU-päällysteistä nailonia ja sen sisällä on suuritiheyksistä eristeainetta takaamassa hyvät kylmänäpito-ominaisuudet. Se pitää myös kosteuden laukun sisällä eikä sivulaukkusi pohjalla.

Kuryakynin Saddlebag Cooler -kylmäsisälaukku.

Kylmäsisälaukuissa on sivuilla kantohihnat ja irrotettava sekä säädettävä olkahihna. Mukana tulee myös korkinavaaja. Coolereiden hinta per kappale on 59,99 taalaa yrityksen verkkokaupassa. Laukkuja myydään yksittäin. Lisätietoja täältä.

Coolerin koko: pituus 44,5 cm, leveys 15 cm ja korkeus 22,9 cm.

Kuryakyn Saddlebag Organizers

Kuryakynin 'sisätaskuilla' saat järjestystä sivulaukkuihin.

Kuryakynin satulalaukkujen sisäisen järjestyksen ylläpitämiseen tarkoitetut taskut / kotelot mahdollistavat työkalujen, puhelimen ja sen lisävarusteiden tai minkä hyvänsä pikkutavaran organisoimisen siten, että ne myös löytyvät helposti sen sijaan, että niitä tarvitsee kaivaa laukun pohjalta.

Taskut on tehty UV-suojatusta 1200-denierin polyesteristä ja niissä on laajentuva tasku isommille esineille vetoketjuosasta ja pikkutaskuja pienten esineiden kuten avainten, reksiteriotteen tai muun vastaavan varmaan tallessapitoon. Lisäksi niissä on elastisia modulaarisia taskuja työkaluille, veitsille ja muulle.

Organisointiin tarkoitetut kotelot on suunniteltu kiinnitettäviksi Harely-Davidsonin kovien sivulaukkujen sisäetupaneeleihin kaksipuolisella teipillä. Niitä voidaan käyttää myös missä tahansa kovissa sivulaukuissa, joiden korkeus on suurempi kuin 28 cm.

Kotelon mitat: leveys 16 cm ja korkeus 28 cm. Kotelot myydään pareittain hintaan 49,99 dollaria. Lisätietoja täältä.

Kuryakynin 'sisätaskuilla' saat järjestystä sivulaukkuihin.