Espanjassa Barcelonassa toimiva Halley Accessories lähestyi meitä tiedotteella, jossa kertoi kypärätelineestään. Tavoitteena on ollut saada aikaan funktionaalinen ja designiltaan näyttävä kypäräteline heille, jotka suhtautuvat intohimolla moottoripyöräilyyn ja kaikkeen, mitä siihen liittyy.

Telinettä varten haetaan rahoitusta Kickstarter-joukkorahoituspalvelun kautta 2000 euron verran. Tavoite on jo onnistuneesti saavutettu. Kasassa on 3315 €, vaikka kampanjaa on jäljellä vielä 16 päivää tätä kirjoitettaessa.

Kampanjan kautta tyylikkään telineen pystyy hankkimaan 85 eurolla, kun lopullinen hinta on tästä noin tuplat. 

Halley Helmet Holder

Halley kertoo tottelevansa yrityksenä vain yhtä sääntöä: sen rakkaus moottoripyöriin ei rajoitu tien päälle, joten se haluaa antaa kypäröille sellaisen paikan ihmisten kotona kuin mitä ne ansaitsevatkin.

Vaikka ulkonäöllä on ollut suunnittelussa paljon merkitystä, niin telineen pehmeä pyöreä design mahdollistaa suuren pinnan, joka tuo vähemmän pistemäistä painetta kypärän sisätekstiileille ja estää siten niiden kulumista.

Halley Helmet Holder

Marc Graells oli myös edellisessä työpaikassaan tuotantosuunnittelijana. Hän suunnitteli huonekaluja ja sisustuksessa käytettäviä koristeita, joten mies tuli miettineeksi, että "miksen suunnittelisi omaa kypärätelinettäni?"

Malli saavutti suurta suosiota hänen ystäviensä parissa, joten hän päätti tuottaa telinettä suuremmassa mittakaavassa. Lisätietoja kampanjan Kickstarter-sivulta. Teline tulee jakeluun huhtikuussa.

Halley Helmet Holder