Satechi BT Media Button mahdollistaa älypuhelimen tai tabletin ohjaamisen yhdellä napinpainalluksella. Painikkeen voi kiinnittää auton rattiin tai kojelautaan ja polkupyörän tai moottoripyörän ohjaustankoon. Painikkeella voit ohjata älypuhelimesi multimediatoimintoja, vaikka puhelin olisikin käden ulottumattomissa, jopa 12 metrin päästä. 

Käytössäsi olevia toimintoja ovat play / pause, kappaleen vaihto eteen- / taaksepäin ja äänen voimakkuuden säätö. Parasta tietenkin on mahdollisuus käyttää mediasoitintasi ilman tarvetta irroittaa katsettasi maantiestä.

Laitteen käyttämiseksi ei tarvitse ladata ohjelmistoa, vaan ainoastaan parittaa se muutamassa sekunnissa älypuhelimesi kanssa.

Painike maksaa valmistajan verkkosivulta tilattuan 29,95 dollaria plus lähetyskulut, ja mukana tulee CR2016 paristo sekä kiinnike, jonka avulla voit asentaa laitteen autosi ohjauspyörään tai polkupyöräsi tai moottoripyöräsi ohjaustankoon. Pariston pitäisi kestää kahden vuoden käytön.

Painike on yhteensopiva ainakin seuraavien laitteiden kanssa: iPhone X/8 Plus/8/7 Plus/ 7/ 6 Plus/6/5S/5C, iPod Touch 5G/4G, iPad Air 2/Air/Mini/3/2/1, Samsung Galaxy S8/S7/S6/S5/S4/Note 4/3/2/Edge/Pro/Tab Pro, Google Nexus 9/7/6/5, Moto X/G, LG G3 jne.

Moottoripyöräkäytössä on syytä muistaa, että laite ei ole sadetiivis.

Lisätietoja Satechin kotisivuilta.

Näin otat käyttöön Satechi BT Media Buttonin.