Trail Tech Voyager Pro on valmistajan tiedotteen mukaan verkottuneen motoristin gps-navigaattori. Laitteen ominaisuuksiin kuuluu mm. bluetooth-yhteys, puhelimen ja mediasoittimen säädöt ajon aikana sekä tietenkin "Buddy Tracking technology" eli kaverinjäljitysteknologia, jonka avulla navigaattori näyttää ruudulla myös kavereiden sijainnin. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että kanssamotoristillakin on Voyager Pro pyörässään. Navigaattori mahdollistaa kerrallaan kaikkiaan 20 kaverin seurannan.

Voyager Pron kuva on kirkas jopa auringonpaisteessa.

Voyager Pron kuva on kirkas jopa auringonpaisteessa.

Voyager Pro'ssa on neljän tuuman käsineilläkin käytettävä kosketusnäyttö, jonka pitäisi olla riittävän kirkas myös suorassa auringonpaisteessa. Laitteen pöly / kosteussuojaluokitus on IP67, joten se sopii käytettäväksi vähän karummallakin kelillä.

Navigaattori on liitettävissä pyörääsi käyttäen Trail Techin vakiosensoreita, joten sen kautta saat tietoa pyöräsi olennaisesta datasta kuten moottorin lämpötilasta, kierrosluvusta, akun jännitteestä, ajonopeudesta jne.

Kosteussuojaus näyttää 'riittävältä'.

Ruutuun on valittavissa eri näyttötiloja kuten jaettu näyttö, jossa nopeus tulee joko suoraan gps:stä tai pyörän sensoreista. Näyttää nopeuden, lämpötilan, etäisyyden maastonnousun ja jännitteen.

Kierroslukumittarinäytöltä taas näkyy moottorin kierrosluku värikkäänä graafina. Samalla näkyvät ympäristön lämpötila, matkan pituus ja sen hetkinen nopeus.

Karttanäyttö. Huomaa kaverit kartalla!

Karttakuvassa puolestaan näkyvät kartat topografioineen. Näyttää myös kulku-urat, reitit ja nähtävyydet. Reitit voi myös suunnitella sekä tallentaa. 

Räätälöitävän ja medianhallintanäyttövaihtoehdon lisäksi käytettävissä on myös satelliittinäyttö, josta selviävät kaikki laitteen "näkyvissä" olevat gps-satelliitit ja niitten sijainnit.

Näkyvä kierroslukumittari.

Laite on kiinnitettävissä yleisellä RAM-kiinnitysjärjestelmällä sekä moottoripyöriin, kelkkoihin että mönkijöihin. Lisätietoja valmistajan sivuilta. Katso myös allaoleva kiinnostava video Voyager Pron toiminnasta.

Voyager Pro toimii Ram-kiinnityksellä.

Laitteen hinta Yhdysvalloissa on noin 600 dollaria, 487 euroa.