Rinehartin Moto Series Inverted Air Cleaner on suunniteltu parantamaan dramaattisesti ilman sisäänvirtausta verrattuna normi-ilmansuotimeen. Käännetty, poimutettu yläosa ja sivut maksimoivat moottoriin virtaavan ilman määrää kaikista kulmista, ei pelkästään sivuilta.

Laitteen design kätkee tehokkaan ilmanvaihdon ja synteettinen suodinelementti on vettä kestävä, irrotettava ja pestävä, joten se on helppo huoltaa. Jokainen Air Cleaner on valmistettu taotusta alumiinista ja se on pinnaltaan joko kromattu tai musta, jotta sopii paremmin pyöräsi tyyliin.

Rinehart Moto Series Inverted Air Cleaner kromattu versio.

– Pakoputkiston päivittäminen tekee välittömän muutoksen pyöräsi tehoon, ulkonäköön ja saundiin, selittää Rinehart Racingin omistaja ja pääjohtaja Judd Hollifield. – Mutta monet ihmiset ylenkatsovat moottorin sisään virtaavan ilman tärkeyttä. Päivittämällä ilman sisäänoton erityisesti yhdistämällä sel Rinehart Racingin pakoputkistoon, parannat suorituskykyä isolla otteella.

Vaikka Moto Series Inverted Air Cleanerit voidaan helposti asentaa useimpiin Harrikoihin, ne on suunniteltu antamaan paras tehonlisäys, kun ne asennetaan yhdessä Rinehart Racingin slip-on-äänenvaimentimien kanssa.

Hintaa ilmansuotimella on 419,95 dollaria, 340,82 euroa plus tietysti toimituskulut.

Lisää aiheesta Rinehart Racingin kotisivulla.

Rinehart Moto Series Inverted Air Cleaner, musta.