Molyes Storen telttaa saa joko yhden, kahden tai jopa neljän henkilön tyyssijaksi. Teltta on kaksikerroksinen, ja sen valmistusmateriaali on 150D Oxford, vedenpitävä 1000 mm asti ja 2000 millimetriin asti vedenkestävä ja myöskin UV-suojattu. Teltta on myös kevyt, luja ja korroosiota kestävä

Yhden hengen teltan hinta on normaalisti 67,64 euroa, nyt teltan saisi 33,82 euron hintaan. Kahden hengen version hinnat ovat vastaavasti 42,28 ja 84,55 euroa.

Molyes.

Molyes.

Teltta on varustettu neljännen sukupolven hydrauliteknologialla. Nostaminen avaa teltan kolmessa sekunnissa hydrauliikka-automatiikan avulla. Hydraulinen järjestelmä on kestävämpi kuin muiden valmistajien ratkaisut.

Kun sisä- ja ulkotelttaa käytetään yhdessä, tuloksena on sateen ja tuulenpitävä yöpymispaikka. Sisätelttaa voi myös käyttää yksin tuuletettuna telttana kuumasa kelissä. Ulompi telttaa taas toimii yksinään hyvin tuulen- tai auringonsuojana. 

Molyes kaksikerrosteltta koottuna.

Molyes kaksikerrosteltta koottuna.

Aiheesta lisää Molyesstoren sivuilla. Oheiselta videolta näet, miten helppoa ja nopeaa teltan pystyttäminen ja kasaaminen ovat.