Beeline on sikäli erikoinen yritys, että se on jo muutama vuosi sitten hakenut joukkorahoitusta polkupyöriin ja vastaaviin tarkoitettuun navigaattoriin ja myös saanut sen. Beeline Moto on ulkoisesti polkupyöräversion täysi kopio, joten ei ihme, että konseptin toimivuuteen uskotaan. Beeline Moto on saanut rahoitusta kerättyä jo tätä kirjoitettaessa yli kaksinkertaisesti tavoitteen. Yritys haki 50 000 dollarin rahoitusta, mutta rahaa on kertynyt jo 113,982 taalaa, ja kampanjaa on jäljellä vielä 27 päivää.

Kuten oheisesta videosta ja kuvista selviää, pienen ja pyöreän navigaattorin ytimen muodostaa iso nuoli, joka osoittaa, mihin päin kulkijan pitää ajaa. Voiko navigaattori enää olla tämän yksinkertaisempi? Lisäinformaationa näytöstä seuraa etäisyys kääntymiskohteeseen. Mutta mitään karttanäkymää tai monimutkaisia ohjeita ei ole häiritsemässä tilanteen hahmottamista: näe nuoli, seuraa sen osoittamaa suuntaa - ja siinä kaikki.

Ohjaus matkapuhelinsovelluksella.

Ohjaus matkapuhelinsovelluksella.

Yksinkertainen visuaalinen näkymä mahdollistaa kuljettajan kannalta keskittymisen olennaiseen eli liikenteen ja kadun tapahtumiin.

Beeline app on saatavilla sekä iOS:lle että Androidille ja se tekee reitin suunnittelun helpoksi. Myös valmiiksi suunniteltuja reittejä on saatavilla ja Beelineen voi tuoda myös GPX-tiedostoja.

Ladataan USBn avulla.

Ladataan USBn avulla.

Tällä hetkellä Beeline Moton voi varata itselleen halvimmillaan telineineen 129 dollariin, kun sen lopullinen myyntihinta tulee olemaan 199 taalaa.

Beeline Moton näyttönä on erittäin matalavirrankulutuksinen elementti, joten laitteen 350 mAh:n akku kestää jopa 30 tuntia käyttöä. Lataus tehdään USB-liittimen kautta.

Beeline appi.

Beeline appi.

Laite on täysin vedenpitävä ja iskunkestävä ja tukeva liitäntämekanismi merkitsee sitä, että Beeline Moto on käytettävissä ranneliikkeellä. Näyttö näkyy kirkkaimmassakin päivänpaisteessa ja sisäänrakennettu taustavalo kytkeytyy päälle automaattisesti hämärässä.

Lisätietoja Beeline Moton Kickstarter-sivulta täältä. Katso myös allaoleva video, josta selviää Beelinen toimintaperiaate erinomaisen hyvin.